- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#98320896 #6325 üzenetére
egy asus x99-ws, valahol feluton van a szerver lapok es az asztaliak kozott. meg IPMI-je is van, plusz dual lan, sok pcie csati, szoval eleg jo. asztali csucsjatekgepnek arulta az asus igazibol, az automata tuningfunkciok es a rengeteg reszletes beallitasi lehetoseg miatt.
most epp szerverhutest tettem ra, mert ez volt keznelhangos is mint a fene.
MasterDJ:
megnezem a tobbieket is, de ez sanszos h marad. 35M cache nem viccel, ha le tudom huteni, akkor ut-vag 2.9-en (felteve ha ott tartja), de most paszta nelkul, 6000-et forgo ventikkel is 84 fokos kicsit terhelve. lehet nem tiltottam le automatikus feszemelest meg ilyeneket a biosban.
a tobbi proci avgy low power v4 vagy nagyon korai ES, kisebb orajelekkel es kevesebb maggal. ezt azert tartogattam, hatha csinalok belole dual socket lapot, de mar biztos nemvan ebbol a procibol harom. kaptam oket ingyen egy hardveres projekttol, mert megjottek nekik a vegleges procik es a quad socketes lapokbol kidobaltak az ES-eket, nem akartak veluk foglalkozni. erdemes volt azon a platformon szoftvert fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- E-roller topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Viccrovat
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest