- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
LP700-4
tag
Sziasztok!
(Itt is megkérdezem, hogy mit lehet tenni ezzel az esettel, mert az alaplapos topikban nem kaptam segítséget.)
Pár napja elkezdett egy asus rampage v extreme alaplap 19-es hibakóddal bekapcsolásnál megállni.
Újra indítás után oc errort ír, majd beirányít a biosba. Utána biosban nyomok egy f10-et és így elfogadom az oc-mat, amit hozzátennék több mint fél éve használok és eddig semmi baja nem volt. Ezután simán feláll a rendszer. Amit kitudtam szedni ebből a 19-es hibából az valamilyen memória probléma lehet.
Próbáltam más ramokkal de annál is jelentkezett ez a hiba. Arra gyanakszom, hogy a memória tuningra akad meg a folyamat, csak ezzel meg az a baj, hogy a memória gyári órajelén megy 2666MHz ami ennél a lapnál már tuningnak számít, ha 2133MHz-en megy ami ennél a lapnál nem tuning, akkor hiba nélkül megy.
A kérdésem az lenne vele kapcsolatban, hogy ezt a hibát valahogy el lehet hárítani, vagy kezd a lap meghalni?
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő