Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Igen, az előző stabilon bootol, csak amikor lefut a teszt (default vmi 10 másodperces azt hiszem), és a következő órajel legelső másodpercében elhasal, akkor úgy veszi, hogy az előző stabil az jó lesz legközelebb is, aztán meg rohadtra nem.. nekem így állított be 4.5Ghz-et, és 4.6-on elhasalt
Persze 4.5-n a nehéz boot is esélytelen volt utána, az 1.4V-ról nem is beszélve, amit mellé pakolt ajándékba.És igen, simán hazavághatja, olyan SYSTEM SERVICE EXCEPTION-öket meg PAGEFAULT EXCEPTION-öket kaptam, hogy fütyült, boot-kor már recovery mode-dal indult, és ha sima restart helyett REPAIR-t nyomsz, kb feladtad a Win-nek az utolsó kenetet.. tapasztalat.
Mi az, hogy jobban szól a saját driverével az audio?
Számomra ez tűnik baromságnak. Optikán Z906-ot hajtok, és kristálytisztán szól a saját Win10 driverével.Szóval nem én terjesztek baromságot, hanem te nem tapasztalod azokat a dolgokat, mint amit mások. Szóval nyugi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Persze 4.5-n a nehéz boot is esélytelen volt utána, az 1.4V-ról nem is beszélve, amit mellé pakolt ajándékba.
Számomra ez tűnik baromságnak. Optikán Z906-ot hajtok, és kristálytisztán szól a saját Win10 driverével.