Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Igen, az előző stabilon bootol, csak amikor lefut a teszt (default vmi 10 másodperces azt hiszem), és a következő órajel legelső másodpercében elhasal, akkor úgy veszi, hogy az előző stabil az jó lesz legközelebb is, aztán meg rohadtra nem.. nekem így állított be 4.5Ghz-et, és 4.6-on elhasalt
Persze 4.5-n a nehéz boot is esélytelen volt utána, az 1.4V-ról nem is beszélve, amit mellé pakolt ajándékba.
És igen, simán hazavághatja, olyan SYSTEM SERVICE EXCEPTION-öket meg PAGEFAULT EXCEPTION-öket kaptam, hogy fütyült, boot-kor már recovery mode-dal indult, és ha sima restart helyett REPAIR-t nyomsz, kb feladtad a Win-nek az utolsó kenetet.. tapasztalat.
Mi az, hogy jobban szól a saját driverével az audio?
Számomra ez tűnik baromságnak. Optikán Z906-ot hajtok, és kristálytisztán szól a saját Win10 driverével.
Szóval nem én terjesztek baromságot, hanem te nem tapasztalod azokat a dolgokat, mint amit mások. Szóval nyugi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest