Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A képet én is nézegettem, de egyáltalán nem gondoltam, hogy a "Switch" dolgot úgy kell értelmezni. Viszont valóban ez volt a megoldás. Így már csak három probléma van négy helyett, amit meg kell oldani. A PCH/SATA dolgon már túl vagyok. Mivel mindig végignézem a BIOS-t már az első bekapcsolás után, azt a két dolgot átállítottam PCH-ra. A leírás egyébként nem egyértelműen arról beszél, hogy sávszélesség miatt kell átállítani a BIOS-ban. Mindegy, ez nem segített.
Egyébként a rajz azért is furcsa, mert tudomásom szerint a CPU és a PCH a DMI-n keresztül kommunikál. Egyszer sem láttam még olyat, hogy a CPU PCIe szálai a DMI-n kívül bármilyen módon kapcsolódnának a PCH PCIe szálaihoz. Azt a PCI_E6 <Switch> M.2 dolgot egyáltalán nem tudom mire vélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi