- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A képet én is nézegettem, de egyáltalán nem gondoltam, hogy a "Switch" dolgot úgy kell értelmezni. Viszont valóban ez volt a megoldás. Így már csak három probléma van négy helyett, amit meg kell oldani. A PCH/SATA dolgon már túl vagyok. Mivel mindig végignézem a BIOS-t már az első bekapcsolás után, azt a két dolgot átállítottam PCH-ra. A leírás egyébként nem egyértelműen arról beszél, hogy sávszélesség miatt kell átállítani a BIOS-ban. Mindegy, ez nem segített.
Egyébként a rajz azért is furcsa, mert tudomásom szerint a CPU és a PCH a DMI-n keresztül kommunikál. Egyszer sem láttam még olyat, hogy a CPU PCIe szálai a DMI-n kívül bármilyen módon kapcsolódnának a PCH PCIe szálaihoz. Azt a PCI_E6 <Switch> M.2 dolgot egyáltalán nem tudom mire vélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest