Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Nekem is volt 6700k mégis azért dobtam, mert hülyeségeket csinált a lap+windows (akármelyik win) működött de bios update után furcsán viselkedett köszönhetően a kiforratlan biosoknak még szept. környékén aztán a windows system logban corrected hardware error logok ezrével!! folyamatosan az összes magra és ramra vonatkozóan. Ez normális? Hát egyeseknek lehet, de szerintem biztos hogy nem. Na ennyi elég is volt ebből. A másik, hogy egy volt ismerősnek a hyperx ramokkal el sem indult a deluxe lapja, de dominatorral igen. Köszi
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.X99 fronton "csak"
1 lapom döglött be azóta a másik ugyanolyan lap hibátlanul megy, de legalább nincsenek ilyen hülyeségek, de ezt a storyt te is megélted ugye.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak.