- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
válasz
#Morcosmedve #3389 üzenetére
Nekem is volt 6700k mégis azért dobtam, mert hülyeségeket csinált a lap+windows (akármelyik win) működött de bios update után furcsán viselkedett köszönhetően a kiforratlan biosoknak még szept. környékén aztán a windows system logban corrected hardware error logok ezrével!! folyamatosan az összes magra és ramra vonatkozóan. Ez normális? Hát egyeseknek lehet, de szerintem biztos hogy nem. Na ennyi elég is volt ebből. A másik, hogy egy volt ismerősnek a hyperx ramokkal el sem indult a deluxe lapja, de dominatorral igen. Köszi
Nekem meg a z170pro gaming lapban simán ment ugyanaz a hyperx kit.
X99 fronton "csak"
1 lapom döglött be azóta a másik ugyanolyan lap hibátlanul megy, de legalább nincsenek ilyen hülyeségek, de ezt a storyt te is megélted ugye.
Ja igen meg ugye a 3000-es corsaireket a procim nem szerette, de ez is javítva lett hála a ramjaidnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest