Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
válasz
westlake
üzenetére
Nálam 4400 1,3v fesz kell ,de ez azért erősen lap és beállítás függő is , nem csak a chipen múlik..
Előző asrock fatality killerben gyári tuningal vitte a 1,3v feszen a 4400at úgy ,h nem finomhangoltam a lapot.. az msivel meg majd meg döglöttem ,h stabil legyen végre.. ez sokkal komplexebb, nehezebb lap.. több tudással ,de több szopással is..
Kicsit laikusabb az ember, akkor nem ajánlom neki ezt a típust, de a tudása és az arzenál amivel fel van szerelve, az elképesztő..! A kinézetéről ne is beszéljek..
Az árra visszatérve valóban nem éri meg sok embernek ez az x99es platform ,de ez az első ddr4es platform, lehet sokat fognak még gyorsulni újabb gameknél és programokban.
Az ára a procinak elképesztő jó volt, én minimális ráfizetéssel cseréltem a 3770k-m, de a lapnál már +55kban voltam, a ramnál pedig kb 30k + volt a 16gb 2800as predator (ami csak 2666on képes cl13ban menni ebben a lapban, de bios frissítés után, előtte még volt benne 2800as beálíltás, mik vannak ..) ,de csak mert saját vonalon vásároltam és mert akkor még "jobb" volt a forintocskánk..

Összességében nekem nagyon bejön ,de én 4k kijelzővel fogom folytatni és 2db csúcs kari társaságában, oda már azért kell a kraft és extra erős tervező programokhoz..

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő