- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MPowerPH #1361 üzenetére
Grat!
Az én procim csak akkor megy giga lapba,ha már nem az én tulajdonomban van.
Sörre összeröffenhetünk természetesen,de ne is álmodj arról,hogy ilyen procit kaphat a giga lapod,mint ami nálam van.
Ahogy fentebb írtam,az pedig abszolút nem érdekel,menne-e 0.06V-al kevesebbel a cb r15.
A tiédet eladod úgy is,szal nem nagyon van miről beszélgetni 5960X ügyben.Asszem az is Asus lapban ment 1.09V-al 4.5GHz amit linkeltem (procim batch),nem vagyok biztos benne.
Tehát a procimon egy kicsit sem sgegítene a te lapod.
Én meg biztos öreg és tudatlan vagyok már ahhoz,hogy procit tuningoljak,így aztán mindegy hogy asrock ex4 lap,vagy r5e,nekem így jobb hogy r5e. Gondolom mást sem zavar ez a tény,hogy mit építettem be.Tiszta szerencse,hogy a te procidnál szinte semennyi szórás nincsen batch ügyileg,ahhoz képest hogy írtad elég nagy a szórás azonos batch szám esetén is.
Luck guy.Jahh dajcsland...
Az 1600 ojrót sokalltad és komolytalan.
de ha te adod el akkor abszolút normális az 1800 ojró is.
Te vegyed 500gbp körül és eladhatod 1600ojró-ért,az teljesen korrekt,semmi kivetni való nincs benne.
Ezzel nincs semmi baj,csak azzal ha neked szeretne vki eladni 1600 ojróért 5960X procit ami jobban megy ,mint a tiéd.
Értelek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Amatőr csillagászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest