Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ugy gondoltam, hogy cserelnek vele procit, meg kapna kp.-t ra. Csak mivel UK-ban elek, ez nem lenne olyan egyszeru. Csinaltam mar ilyen csereberet nem is egyszer.
Az enyemet is kinzom majd(meg kinoztam is), ne felj tole. Megjonnek a hidegek, akkor megkapja az 1.45v+ -t is, nyugodt szivvel.
Sot, a nitrozas is tervben van. Vegre itt a dewarom hozza, es nem kolcsonkert kannakkal kell okoskodni. Eddig nem mertem a sajat konfigjaimat nyustolni, 3-an vagyunk, kozosen vettunk Z87-et, azon gyakoroltunk egy 4690K-val. Valahol el kell kezdeni. Ha minden igaz, novemberre lesz VGA potunk is. Akkor mar csak a voltmodot kell megtanulni, es az is mehet.
Csak ugye mindenki dolgozik, korlatozott az idonk, es nehez osszeegyztetni. Meg meg a nyelven is csiszolni kell, mert egy lengyel es egy lett sraccal csinalom. Es egyikunk sem perfekt angol....
Egyebkent a srace is menne jobban, csak neki annyibol all a tuning, hogy level up, es Windows alatt addig emeli az orajelet bclk-val, amig stabil. Igy az eletben nem megy majd tobbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön a Raji: Kaliyuga, ismét elmerülhetünk az indiai mitológiában
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ASUS routerek
- Jelszókezelők
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest