Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nem az enyém, egyik haverom gép csak én raktam neki össze
Én már nem játszok mostanság arra elég az I5-3470 meg alap dolgokra. GIGABYTE B450 AORUS ELITE alaplap amúgy, egész jó deszka 
Nekem az I5-3470 mellé egy GTX 1060-at lehet berakok majd egyszer, utána azért bírnia kell neki még egy darabig.
Ha én váltok tuti valami 7 nanométeres cuccra fogok, Zen 2-Zen 3 esetleg a Sapphire Rapids is jó volna amit az intel tervez 2022 környékére.
Az i5-3470 olyan játékokat ami nekem az igényem. Ilyen Dragon ball játékokat simán viszi 60 fps-el. Dead or alive 6 se fog rajta kifogni, majd akkor gondolkozok váltáson hogyha elfogy.
Ameddig nincs olyan játék amitől nekem is az állam esik le addig nem is fogok fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már nem játszok mostanság arra elég az I5-3470 meg alap dolgokra. GIGABYTE B450 AORUS ELITE alaplap amúgy, egész jó deszka
Az i5-3470 olyan játékokat ami nekem az igényem. Ilyen Dragon ball játékokat simán viszi 60 fps-el. Dead or alive 6 se fog rajta kifogni, majd akkor gondolkozok váltáson hogyha elfogy.