Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Macrodroid
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én át állásnál például ddr1-ről ddr3-ra váltottam (Pentium 630 volt a cpu mint két esetben)
Volt valami asus deszkám ami ddr1 memóriákat fogadott, de sorra haltak meg benne a ddr1-es ramok.
Ezt kezdtem megunni, 14,000 ft-ból kijött az alaplap és memória (2012 májusában) Ekkor még diák voltam, és váltottam is. Ez a ram még mindig meg van és működik szóval nem panaszkodok, csak nem használom xd.De most is valahogy úgy tervezem hogy a ddr 4 lehet kimarad az életemből és majd ha jön a ddr5 akkor váltok generációt. 2012-es a ivy bridge amit használok, úgy 2022-ben mikor 10 éves lesz már valóban azt mondom megérett egy cserére. 4 év alatt főleg, a verseny helyzet kezd beindulni végre lesz miből választani

2022-re az intel tuti kidobja azt a generációt amely válaszol a Ryzenre ( Gondolok itt lényeges sebesség ugrásra, nem csak a jelenlegi Skylake foltozgatásra) Ez a Sapphire Rapids ígéretes volna váltásnak.
Amúgy a B450 deszka mellet G.SKILL AEGIS 8GB DDR4 3000MHZ ilyen memóriák találhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel Core I7 11700K - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Xbox One / Xbox Series játékok
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest