- Google Pixel topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Igazából semmiről nem maradtatok le , 30 perces volt és semmi konkrétum csak annyi hogy serious performance for serious gamers
Meg mutattak egy össze vissza vágott promo videót. Elvileg ez már olyan csodaketyere lesz ahol a streamereknek nem kell külön streamer gép hanem 1 gépről akár egyszerre 2 játék streamjét is képes vinni droppok nélkül. Tényleg nem volt nagy durranás de mondjuk én attól lettem volna *urvául super excited ha dobnak egy árat meg mikor spammelhetem a Buy Now gombot ...
btw én nem szoktam ezeket a bejelentéseket nézni de ez valami baromi lapos volt. Régebben is ilyen volt ? Lehet velem van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - INTEL Core i7-6700K 4mag 8szál max. 4.2GHz LGA1151v1 CPU processzor + HD Graphics 530
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg mutattak egy össze vissza vágott promo videót. Elvileg ez már olyan csodaketyere lesz ahol a streamereknek nem kell külön streamer gép hanem 1 gépről akár egyszerre 2 játék streamjét is képes vinni droppok nélkül. Tényleg nem volt nagy durranás de mondjuk én attól lettem volna *urvául super excited ha dobnak egy árat meg mikor spammelhetem a Buy Now gombot ...