Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Igazából semmiről nem maradtatok le , 30 perces volt és semmi konkrétum csak annyi hogy serious performance for serious gamers
Meg mutattak egy össze vissza vágott promo videót. Elvileg ez már olyan csodaketyere lesz ahol a streamereknek nem kell külön streamer gép hanem 1 gépről akár egyszerre 2 játék streamjét is képes vinni droppok nélkül. Tényleg nem volt nagy durranás de mondjuk én attól lettem volna *urvául super excited ha dobnak egy árat meg mikor spammelhetem a Buy Now gombot ...
btw én nem szoktam ezeket a bejelentéseket nézni de ez valami baromi lapos volt. Régebben is ilyen volt ? Lehet velem van a baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
- Intel I7-8700K / BESZÁMÍTÁS OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600 + ASRock B450M Pro4-F
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg mutattak egy össze vissza vágott promo videót. Elvileg ez már olyan csodaketyere lesz ahol a streamereknek nem kell külön streamer gép hanem 1 gépről akár egyszerre 2 játék streamjét is képes vinni droppok nélkül. Tényleg nem volt nagy durranás de mondjuk én attól lettem volna *urvául super excited ha dobnak egy árat meg mikor spammelhetem a Buy Now gombot ...