- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
Tán akinek van rá pénze és megteheti , attól hülye ? Mi van azokkal akik 50% pluszért majdnem dupla annyit fizetnek mint pl a 2080Ti esetében. Egy jó ideje már nem az ár érték arányról szól a dolog főleg ha intelt veszem alapul. Induló ár + mire ide hozzánk elér. Én kb 180~200kra számítottam. Szerintem meg az a hülye aki várja a csodát. Várogat - lesi a best buy cuccokat közbe nincs normális gépe ami kell neki mert hátha majd egyszer akcióba behúzhatja 20kval olcsóbban
Nem azt mondom tök jó dolog akciókat figyelni stb... én is szoktam de ha valami kell akkor kell , kész. Továbbá mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz.
Lehet majd pár hónap múlva esik 10-15kt az ára és addig mit csináljak ? Malmozzak az ujjaimmal ? Az ügyfeleimnek is ezt mondom igaz ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4588, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem azt mondom tök jó dolog akciókat figyelni stb... én is szoktam de ha valami kell akkor kell , kész. Továbbá mindenkinek szíve joga eldönteni mit vesz.