- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
s.bala31 #2093 üzenetére
Persze igen sejteni lehetett hogy valami van a tarsolyukba, annyit tudok biztosan a Sapphire Rapids lesz egy nagy dúr fejlesztés és 7 nanométeren dobják piacra. Ez lehet Véget Vett a Core i7 szériának és új elnevezést is kapunk. Ha az ice Lake ennyit lépne erről IPC-ban az elég brutális volna, De hiába dobják ezt piacra mainstream fronton még a Comet lake, utána Rocket Lake 2020/21 eddigi tervek alapján. És ezek után jöhet a 10 nanométer ice lake.
Bár ilyen IPC mellet elég volna csak 4 ghz-en járatni a magokat és már is piacvezetők lennének, a következő években megint elég volna csak órajelet emelgetni mint a Skylake esetében.
Mindig 200 mhz és így kihúzzák 2-3-4 évig is.
-
carl18
addikt
válasz
s.bala31 #1993 üzenetére
Mint ha alaptalan lenne az állításom, bírom mikor érveket és valós dolgokat hozok fel és még én vagyok a hülye.
Jövőre is 14 nanométer ++++ de ha annyira biztos vagy az állításodba fogadhatunk is pénzbe
Én csak leírtam hogy látom a dolgot, és kétlem hogy ennyi év fejlesztés után 2 évet használnák a 10 nanométert. Bár ez attól is függ mekkora lesz a verseny, minden megtörténhet.
Nyilván ha te is dolgozol valamin 5-6 évet akkor nem 2 évig szeretnéd forgalomba helyezni.
Meg kell térülnie a beruházásnak különben értelmetlen volt kifejleszteni, így működik a világ. És ezt nem csak én látom így hanem az intel is. Csak mert az intel Roadmap azt írja nem kell ezt szent írásnak venni csak mert a cég jósolta. -
arn
félisten
válasz
s.bala31 #1940 üzenetére
Nem felesleges, csak ha a jatek a prioritas, ez nem latszik, max szelsoseges helyzetben. Akinek pl van egy hatmagos procija, alkalmazasokban kapna vmit, jatekokban semmit - csak akkor megfelmerul a kerdes, hogy miert erte meg neki valtani? Nagyon vissza kell menni arban, hogy tenylegesen a proci legyen a limitalo tenyezo.
Ha meg nem jatekrol beszelunk, van eleg sok alternativa. De mindenki eldonti mit akar. Ha vkinek az a fontos, hogy a leggyorsabb jatekosprocit akarja, minden mas masodlagos, ugyis megveszi.
-
carl18
addikt
válasz
s.bala31 #1937 üzenetére
Aki egy 9900K-ra beruház nyilván nem 2 évre tervez vele az emberke, már ha van egy kis sütni valója.
Még van olyan emberke aki a 2011-ban megvásárolt I7-2600/2600K használja mai napig. Még ezeket se muszáj cserélni feltétlen. Mai napig szépen teljesítenek, ha egy ilyen régi processzor mai napig ennyire jól teljesít. Akkor egy 9700K/9900K is jó sok évig fog szolgálatba lenni, főleg ha kap tunningot is. -
Crytek
nagyúr
válasz
s.bala31 #1930 üzenetére
Részben igaz...de aki meg only 4kban gondolkodik annak nem kell 220ezres cput venni... Sok teszt előtt le a kalappal de komolyan..i5 6600k-t és is i5 7600-ast is beletettek sokba és 4K-ban elég röhejes a kép
Amiről mindig is beszéltem...de örülök ,hogy 345ezre teszt megerősített + máig nem értem amit tény ott van 675 ezer oldal lehozza hogy nem fogják fel az emberek
-
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Amatőr csillagászat
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest