- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
válasz
Bile Demon #1441 üzenetére
A nem találtam sehol alatt a m4rc! által ajánlott thermalright hűtőt értettem, nem a ventiket, de azért köszönöm
ha már ott voltam körbenéztem jobban, és rábukkantam egy bizonyos Asus Silent Knight II. -re, ami az árának ellenére nagyon megteccett.
Van valakinek ilyen hűtője? milyen hőmérsékle lehet számítani vele? vagy az említett thermalright-al mondjuk 2db 12es ventivel fullon kb hány fok lenne?
Akkor most az enyém és egy Q9450 között gyári hűtővel lehet kb +20 fok difi ugye? egy ilyen izmos léghűtővel le lehet vinni 20-30 fok köré, vagy ahoz már vizes kéne?
-
Henryk
aktív tag
válasz
Bile Demon #1439 üzenetére
A felest én sem akartam rátenni, az alapnál a mostanira gondoltam, de az a +2mag már nem neki való lenne szerintem se. az előző gépemben egy HT-s 2.8as intel volt gyárival 70-80fok, az AC-val 3.5 re húzva 40-45-öt tartotta ami egész jó volt, de most már a fejem fognám ha 40 fölé menne.
Az a thermalright mennyin tudná tartani? jóllátom hogy 2db 12es ventit lehet ráaggatni?
az akár még jól is nézhet ki egy pár kék LED-es ventivel
am hol lehet beszerezni? én nem találtam sehol.
vagy van egyéb izmos megoldás? -
Henryk
aktív tag
válasz
Bile Demon #1436 üzenetére
Köszi
hat nemtudom, gondolkodok egy AC freezer 7 pro, vagy alpine 7 pro ban de azis lehet hogy simán a mostani gyárit teszem fel vissza a feles helyett, szerinted melyik lenne jobb? vagy egyeb javaslat is johet. viszont nem nagyon szeretnék 10k folotti coolereket venni, mert szerintem ugynaazt tudja egy AC 4 ezerert 6 ev garival. viszont nemtudom ez mennyire hutene le, de az biztos hogy halk lenne.
hely az van neki boven, beferne egy felteglanyi reztomb is. -
SimonYana
addikt
válasz
Bile Demon #1311 üzenetére
Szerintem netörd a fejed!
Ennyivel jobbak a P45-ök FSB-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest