Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
attól függ hogyan van beállitva rendszer...az tény hogy nem minden játék memóriaéhes "és azért egy i7 rendszer messze drágább mint egy Q-s." ne ez az ami kicsit tulzó kijelentés... a Q9550 = core i7 920 árával... ezt látjuk , ez nem kérdése, a lapok ára meg változó , attól függ milyet teszel a Q alá,,, lehet 30-40k lap is elég lehet , de ha megnézed a P45 felsökategoriás lapokat , azok egyárban vannak az X58 lapokal , itt a Gigabyte lapjaira gondolok.... a ramok meg mostanába már elég olcsók... mondjuk ha egy átlagos Kingmaxot nézek akkor 2gb ddr2:::7k ,, a 2gb ddr3:::9k... tulajdonképpen ha jól számolom akkor a lapnál kell kb 15k-t rákölteni és a memoknál 5k-t ... tehát azért annyira nincs brutális árkülömbség ahogy azt egyesek gondolják....
Sárpac :: "Valamivel védeni kell a sok zsét amit beleöltél"
már múltkor kiszámoltuk , de nekem az elözö platformom elég erös volt, jó árban tudtam eladni igy nekem tulajdonképpen nem került több pénzbe a váltás..
egyszerüen azért váltottam , mert olcsón usztam meg a platformváltást....
ha drágább lett volna a platform , akkor nem mentem volna bele...klassz proci a Q66 is a maga nemében , de azért teljesitményben , technologiában , fogyasztásban azért az új platform elég klassz lett....
-
bbchris
senior tag
Ennek más az FPO-ja : L830B445 . P35-ös lapban nyilván nem fog annyira menni mint egy P45-ösben de nem is az a célom hogy korommá zúzzam
de én úgy látom hogy tök felesleges Core i7-re váltani mert ez is közel ugyanazt az eredményt hozza a játékok alatt sőt valahol jobb is mint a core i7 és legtöbbet csak játszom . Néha videókat szerkesztgetek , konvertálok , office-ozok meg fotókat szerkesztek , ezekre bőven tökéletes ez . Valahogy nem volt humorom DDR3-ra váltani főleg hogy most nemrégen vettem jó kis G.Skill ramokat Ősembertől amik szintén remekül mennek .
Hétvégén tesztelem aztán írom tapasztalataimat . -
Laraxior
titán
P35ben?
max. Blitz-ben vagy valami nagyon válogatott Giga lapban... az én régi DS4emben simán
de pölö vettem két DQ6ot aszittem hogy azok jobban mennek és mégsem
hiába készült jobb lapnak
66k + szánj pár ezer plusz-t egy UD3R-re... 30 körül már van az iPon-ban... abban 4200-4300MHz24/7re..vízzel...
-
NFree
addikt
Tudom nem 1 kategória ,de én P5q-val nem boldogultam, sajna pedig p45-ös lap s mégse, Hátha a p5k-val mennek remdesen,de azok meg ha jól tudom q66-szerették de nagyon .
Esetleg az előző hsz-ben (bbchris) pont egy p5k+9550 tulaj írkált meg kéne füzni, hogy egy kicsit , szánjon rá időt shátha kielégíti a kiváncsiságod.Gratt egyébként mindketőtöknek a procihoz s sok szerencsét
Ha minden jól megy ma jön meg a p45-ös Giga lapom, remélem jobb lessz mint az anus
-
Zájec
veterán
igen kiirják a biosban. némelyik lapban arról az értékröl indul a feszállitás.
nálam a prociváltásnál történtek érdekes változások.
a CoreTemp mostmár csak a takarékos VID-et mutatja, a normálisat nem.
eddig mutatta a Kenstfieldnél..
a másik a CPU-Z:: a Yorfieldnál nálam a Corefesz helyén a CoreVID szerepel.
szóval ezentúl nem tudom mérni a pillanatnyi feszt mert mostmár csak a fix
VID-et mutatja...nálam ez a pillanatnyi helyzet..
ja: a CoreTemp szerint "C1" .... a Cpu-Z szerint meg "M1" a proci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest