- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz
bbchris #4181 üzenetére
ASUS P5K Premium-ban sem jutottam tovább. Ez a proci P35-ben ennyit megy kész. Többet nem szerelek, mert a t..köm kivan a sok macerával.
Gigabyte EP45-UD3 lesz ebből érzem nem is olyan sokára. Csak legyen aki beállítja ! Megmondom Gorneck23-nak hogy addigra vegyen ki szabit.
Amúgy a 3DMark06 beli különbség bizony a VGA-nak tudható be, egyforma de mégsem. A tiéd piros nyákos Sapphire 4870 az enyém meg kék. Sztem a memória időzítések, vagy típusok mások.
-
Zájec
veterán
válasz
bbchris #4027 üzenetére
nemértelek
hol jobb ? annál a limites 43 fps (lost planet ) játéknál...
arra is figyeljél hogy ezek alapbeállitáson készültek és a q9550-nek nagyobb az alapórajele 200mhz-el...!!!.. szóval nekem egy ilyen teszt amit linkeltél semmit nem mond igazán, vagyis megnézem azt kész... de minden alapon van és eltéröek a MHZ-ek ezért nem lehet összehasonlitani úgy ahogy te teszed...
itt egy kis külföldi szakirodalom :: [link] és ez is :[link].."most a csere nekem 43k volt = Q9550 a többi memó , alaplap már adott , a Core i7 100k ( ha el tudnám adni a mostani konfigomat ) lenne kb max +20%-ért , megéri ?" bocs de ebböl nem sokat értettem...
-
Zájec
veterán
válasz
bbchris #4011 üzenetére
"Nézd , lehet villogni tedd azt" :: köszi hogy megengeded
Tessék
te is csinálj egy párat , legyen minél több tapasztalat,persze itt csak Giga lappal(#4014) jer1cho: jó kis gép , klassz . a procit mennyire állitod 24/7-ben?
egy jó "call of duty"-hoz azért több és stabil FPS kell.. nem árt ha 200-250 megvan..
jobban fogjon a golyó , meg fusson is a katona.
-
Zájec
veterán
válasz
bbchris #3973 üzenetére
de én úgy látom hogy tök felesleges Core i7-re váltani mert ez is közel ugyanazt az eredményt hozza a játékok alatt sőt valahol jobb is mint a core i7 és legtöbbet csak játszom . Néha videókat szerkesztgetek , konvertálok ,"
ezt ellégé benézted, nemértem hogy tudnak eggyesek ilyen megállapitást leirni , amikor nincs is összehasonlitási alapjuk... szóval óvatosan az alaptalan állitásokkal..
majd ha lesz tapasztalatod ,( úgy mint nekem ) majd akkor szólaljál meg ,addig csak inkább tapasztalatot gyütsél és informálodjál...."Valahogy nem volt humorom DDR3-ra " de ehhez a humoros h.sz-hez volt eszed mi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gmail
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest