- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
-
Cool Face
aktív tag
Hát igen...leht, hogy megfogadom a tanácsod és kipróbálom, de elősnek biost kéne friddíteni mert még az 1.0-as van.Csak azt nem tudom, hogyan csináljam mert pendriveról kéne.Pendriveról még sohasem csináltam.
Ha visszateszem a szorzót 6x-ra és ott megy akkor mi lehet a bibi? -
syC
addikt
Hali!
Nekem X3320-as xeonom van, de az gyakorlatilag ugyan az (Q9300 is M0 stepping?) Valahogy nem sikerül összehoznom a 3.6os bootolást
Win-bejelentkezésnél szétfagy a gép.
Szerintetek quadnál a loadline calibration-t érdemes engedélyezni? Mikre kell figyelni, mit ronthattam el?
-
Tomi84
aktív tag
az egy igen jó procc, de a PLL meg VTT feszeket ne hagy auton, mert az asus lapok elég rendesen szokták tolni a feszt. PLL az nem olyan gázos, 1.6-1.7 körülig tolhatod, VTT (termination) viszont max 1.4V. Intel elvileg 1.45V-ban határozza meg a maxot, (45nm-es procckonál) de sok külföldi oldalon még 1.4V-ot erősen sokallják.
Tommmka: 1.68V-ot te minek adsz? a NB, akkor próbáld meg kicsit csökkenteni, 1.6V körül simán kéne menjen 400Mhz FSB-t, ha Vcore, akkor AZONNAL kapcsold ki a géped, és imádkozzál, hogy egyálltalán elinduljon a proci alapfeszen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest