- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
ligabi #24364 üzenetére
Én mindig is a magok hőmérsékletét figyeltem és most is azt figyelem csak. A külső hőmérséklet nálam is nagyobb pár °C-al, tehát ez nem lesz gond, csak a mag hőmérsékletek legyenek normálisak.
(#24365) MasterDeeJay: akkor örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Az írásaid pedig követem, nem egyszerű ez a dual xeon.
(#24366) Laci2277: a fenti írásommal inkább arra akartam rávilágítani, hogy nem maga az AIDA a hibás, ha átlövöd 100-ra az értéket, akkor kapásból ugyanannyi lesz mint bármelyik más programban. Az a 15 fok pedig pont a 100-as tjmaxhoz vezet (85 auto állásban).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged