Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Barni22

tag

Hali.bocs hogy így belekontárkodok a beszélgetésbe,de én is 775 "párti" vagyok.nekem valamivel gyengébb lapom van,mint amilyet te akarsz beújjítani ASUS p5q-pro de teljesen megvagyok vele elégedve.van benne 2x2 giga Kingston hyperx 1066 t1-es ram pár,és még most akarok bele még 2x2 ugyan ilyen ramot.a procim egy quad 9550,kb 1-1,5 éve 3.6-on járatom,semmi gond vele,a coolermaster hyper 212 evo lehűti szépen.a ramok is 1120-on mennek vígan.videókártya egy 5850,nem rossz de szerintem kicsit sokat eszik,de egyenlőre úgy néz ki elég neki a chieftec 500 wattos táp.későbbiekben gondolkodok egy 7850-en...de amire használom arra bőven jó.ami nagyon megdobta a gépet,a napokban szereltem be egy kingston hyperx 3k ssd.-t,hát mit mondjak... :)) kb igy állt a szám.szóval ezzel csak azt szeretném mondani hogy én teljesen megvagyok elégedve ezzel a 775-ös configgal,és tényleg amire én használom bőven jó.viszont mindig szeretem "csinositgatni" tuningolni,bár utóbbiban nem vagyok biztos hogy még birna-e valamit.szerintetek ? :) szép napot,Üdv

Új hozzászólás Aktív témák