- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
Nem tudom te mit olvastál vissza, de még egyszer leírom, hogy 1,42V@3600Mhz-en Prime95 8 óráig stabil volt. Vazinak szvsz azért kell kevesebb fesz mert még nem is tesztelte ilyen hosszú ideig. Nameg neki jobb lapja van és vdrop modja is van. CS Source és többi egy magot terhelő játék simán ment 3,6-on. Benchmarkok, videó konvertálók is mentek simán. Csak akkor volt baj, mikor a 4 mag és a VGA egyszerre kapott terhelést.
pl dirt alatt, vagy atitool+orthos alatt.
Tehát az egy dolog, hogy nem ment 400 fsb felett, de órajelben azért nem volt gond, pedig csak egy rev1-es 965P S3-am van.
De ettől még lehet, hogy a te lapodat nem szereti
[Szerkesztve] -
floxet
tag
speedstep meg minden egyéb ki van lőve, elvileg nem veszi vissza a szorzót hanincsen semmi. eddig is ment a cucc semmit sem váloztattam meg, kiv hogy thermal control ki lett kapcsolva ma. De akkor is. Vírusírtottam, kikapcsoltam minden háttérben futó szart. ha nincs semmi csak win megy akkor 0 százalék. game közben 30-40 de 2-3 napja és elötte max 20 százalék volt. valamiért most többet melózik a proci de nem tudom miért. annyit csináltam még, hogy kikapcsoltam a win hülyeségét, hogy mindent betömörít és ha kell csak akkor nyúl hozzá. Nekem minden fontos cucc ki van tömörítve, elvileg pont hogy ettől is csak gyorsabb lenne a dolog. Na de egy procinál ha stabil, megy, nem esik a szorzó akkor lehet gubanc? létezik hogy kiírja 3 gign megy közben meg mégis le van lassúlva? vagy ha egy proci szar akkor el sem indul?
mondom 2-3 napja még 10-20 százalék használat volt cod2 alatt. mpost ment fel 30-40-re és nem tom miért, mert elvileg minden működik minden okés a gépben. Nem esik le a szorzó, stabilan megy 2,88gz-en alapfeszen. egyszerűen nem lehet baj, de akkor ez mi? megint x akta ügy lett a gépemből? már kezd unalmas lenni, hogy folyton nem létező dolgokat csinál a gép.
[Szerkesztve] -
Achill3uS
nagyúr
ebben azért nem lennék olyan biztos, az a baj egy fogyasztás mérővel hiába mérek utána, az az egész rendszer fogyasztását mutatja nem csak a prociét.. persze következtetni lehet, de az meg csak találgatás lesz.. egyébként hol olvastad ezt? érdekel, hogyan állapítják meg ezt..
[Szerkesztve] -
Pietrosz
addikt
Ez az alapfesz elég tág fogalom, lehet sokféleképpen érteni
Ha biosban hagyod a feszt normalon/defaulton, mittudoménmin, akkor az 1,2625V-s alapfesz(nekem ennyi volt, de másnak is ekörül volt) simán leesik 1,2V-re load alatt. Ez nem igazán elég 3,2-höz még. Enyémnek 1,25V load kellett 3,2-höz, ami biosban 1,325V -
WiZARD
addikt
tolómérővel néztem. sarkain megáll, és ''átlátni'' alatta. (átlátni túlzás, de a fény átjön alatta)
direkt csak a közepét pasztáztam, hogy a sarkainál ne nőljön a ''vastagság'' így talán közelebb van. (ezzel nyertem 6-8 fokot, mert első összerakás után még melegebb volt) -
1face
senior tag
Nem, de a proc hőmérsékletén a ház oldalának levétele nem sokat változtat!
Persze az én procimon víz van!
Viszont a proci hőmérsékletén kívül elég sok dologtól függ a többi ''szarság'' hőmérsékletétől!
...és ki mondta, hogy nekem több mint egy éve van Q6600-asom!?
Nem vok olyan profi a témában, mivel csak 4 napja vok tulaja a procinak, de ettől még lehet használható tapasztalatom!!! -
Achill3uS
nagyúr
jah ezis olyan, h szépen összebeszéltek a fejlesztők az intellel, te figyi hintsétek már el h a crysis 4 magot is hasznal majd foggyanak má a quad-ok
viccet felreteve, ketlem h 2giga ne lenne eleg neki majd maxon is.. kül kitörölhetik vele mert senki nem fog vele jatszani.. csak a sok gamer már nem tud ülni a feneken es panikbol vasarolgat -
Scythe Monster Cooler egyelőre.
xlaci: hát nem házba való,az fix, bár láttam már abban is.
Nyugdíjas: én is, egy autóventivelMár rá is van állítva egy ember, hogyha kijön szóljon..
ngabor2: Én olyan 20k-ra tippelem az árát, de sztem loadban egy jó ventivel felveheti a versenyt, a vízhűtésekkel.
Az én TT Sonic Tower-em megverte az Asetek Extreme cuccát, köszönhető a szar blokknak, szval..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest