- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Alister71 #2466 üzenetére
én ezzel szemeztem [link] de a tied szimpatikusabb, már ha azt a kis többletet megéri a felár.
de egyenlőre 1-2 hónapig még nyalókára se merek pénzt kérni nemhogy videókártyárasajna mivel nem nyár van és még tanulok, ezért a gépet a szülők szponzorálták (ezért is lett asrock...) de azt hiszem hogy a te kártyád lesz az amit venni fogok, anno kb 3-4éve a 6600gt-met vettem tán 27K körül és azon még a cod 4 is élvezhető volt, szóval most se akarok gyenguszt venni ha már veszek. a proci egész jól boldogul a valós idejű mpeg kódolással ps3-ra küldök mkv-t java media server programmal és elég jól karistolt vele, egyedül a wifi sávszélessége korlátozza be úgytűnik, de majd utp-vel összekötöm és meglesem úgy hogy megy. ez csak 720p-s próba videó volt (a ps3 mkv-t nem játszik le magától) ezzel próbáztam le az E7300-ast és meg kell hogy mondjam tetszik a teljesítménye. ezelőtt konvertálgatnom kellett, ezzel meg valós időben megoldom nem mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest