- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az majdnem annyiba kerül, mint egy meegopad, (+ház, táp,sd) és még elég sokat kell vele foglalkozni.
Hát, nagyjából két lehetőségem van:
- venni 30e körül egy erősebb routert, ami kb 20e forint ha a mostanit eladom.
- venni egy mini pc-t. ami kezeli a megosztást, torrenteket, lan csatlakozóval, ez is kb 20e. De ez azért több mindent el tud látni, mint egy router szerintem, plusz jóval erősebb a hardvere. -
satmen
tag
Milyen commandokra, és hol keressek rá? Nincs az eltűnt boot választónak opciója, ezért szeretném, "vissza hozni" valahogyan. Mint írtam, csak a Windows-al indul és az alatt nem találok semmilyen lehetőséget a droidra váltáshoz. Mert ha ilyen volna, nem zavarna annyira a boot választó "eltűnése". (így most a droidhoz nem is tudok hozzáférni)
Én is arra gondolok, már ezt is írtam, hogy valami bill. kombinációval lehet előcsalogatni a boot váasztót. Esetleg "valamit", hogy mindkét OS -hez hozzá lehessen férni. No de mi az a kombináció, vagy módszer: -
Mike88
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Drón topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest