Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az majdnem annyiba kerül, mint egy meegopad, (+ház, táp,sd) és még elég sokat kell vele foglalkozni.
Hát, nagyjából két lehetőségem van:
- venni 30e körül egy erősebb routert, ami kb 20e forint ha a mostanit eladom.
- venni egy mini pc-t. ami kezeli a megosztást, torrenteket, lan csatlakozóval, ez is kb 20e. De ez azért több mindent el tud látni, mint egy router szerintem, plusz jóval erősebb a hardvere. -
satmen
tag
Milyen commandokra, és hol keressek rá? Nincs az eltűnt boot választónak opciója, ezért szeretném, "vissza hozni" valahogyan. Mint írtam, csak a Windows-al indul és az alatt nem találok semmilyen lehetőséget a droidra váltáshoz. Mert ha ilyen volna, nem zavarna annyira a boot választó "eltűnése". (így most a droidhoz nem is tudok hozzáférni)
Én is arra gondolok, már ezt is írtam, hogy valami bill. kombinációval lehet előcsalogatni a boot váasztót. Esetleg "valamit", hogy mindkét OS -hez hozzá lehessen férni. No de mi az a kombináció, vagy módszer:
-
Mike88
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Komplett gép
- ASUS ROG Strix Z890-E Gaming + Core Ultra 7 265K + G.Skill Trident Z 48GB DDR5 8200MHz CK eladó
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő