- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Az majdnem annyiba kerül, mint egy meegopad, (+ház, táp,sd) és még elég sokat kell vele foglalkozni.
Hát, nagyjából két lehetőségem van:
- venni 30e körül egy erősebb routert, ami kb 20e forint ha a mostanit eladom.
- venni egy mini pc-t. ami kezeli a megosztást, torrenteket, lan csatlakozóval, ez is kb 20e. De ez azért több mindent el tud látni, mint egy router szerintem, plusz jóval erősebb a hardvere. -
satmen
tag
Milyen commandokra, és hol keressek rá? Nincs az eltűnt boot választónak opciója, ezért szeretném, "vissza hozni" valahogyan. Mint írtam, csak a Windows-al indul és az alatt nem találok semmilyen lehetőséget a droidra váltáshoz. Mert ha ilyen volna, nem zavarna annyira a boot választó "eltűnése". (így most a droidhoz nem is tudok hozzáférni)
Én is arra gondolok, már ezt is írtam, hogy valami bill. kombinációval lehet előcsalogatni a boot váasztót. Esetleg "valamit", hogy mindkét OS -hez hozzá lehessen férni. No de mi az a kombináció, vagy módszer: -
Mike88
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gumi és felni topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest