- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Az, ami linkelve van, az az androidos tableteken megtalálható program, amivel átlehet lépni windows alól androidba, ahogy fordított esetben ugyebár áttudtál lépni android alól windowsba, ez kb. ugyanúgy működik. Gondoltam rá én is, hogy esetleg valaki lementhetné neked ezt a programot egy dual boot-os tabletről, hátha működne, csak annyira tartasz tőle, hogy valami baja lesz egy helytelen lépés miatt, hogy nem is mertem ajánlani.
-
arnd
senior tag
A Fast Boot-ot én sem ajánlom. Bár elméletileg úgy működne, hogy ha nincs boot képes op rendszer akkor beenged az uefibe... elméletileg. Egy kevés boot időt nyersz vele, de az ilyen eszközöket többnyire csak készenlétbe rakja az ember, nincs sok értelme.
A te boot választó problémádra meg nem megoldás az tuti.
Az uefi shell már más tészta, a commandokra keress rá. Elképzelhetőnek tartom, hogy lehett valami boot configja.A boot választó programnak nincs opciója? Amivel droid alól indítod a wint és viszont.
Valahol azt olvastam, hogy "X" - t kell választani, de a képek nem töltödtek be, így nem tudom, hogy mire értette a srác.
Bekapcsolás közben feltételezhető gombok nyomkodása is lehet megoldás. -
interstate76
addikt
Én felcserélném a boot opciókat és az UEFI-t tenném előre, továbbá engedélyezném a Fast Boot-ot. Ezektől nem lesz tégla, de ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor várd meg, amíg megnézi valaki a működő beállításokat a sajátján.
Ja, az utolsó fülön (Save+Exit) kell lennie olyan opciónak is, hogy a gyári beállítások visszaállítása vagy visszatöltése, megpróbálhatod azt is.
-
Upo
addikt
A techtableten találtam ilyent:
Press both power and sound + at the same time. When the boot screen appears place a tick in the top LH box to ensure the boot up screen is enabled.
Azaz power és hangerő+ gombot kell egyszerre nyomni, és amikor a boot képernyő megjelenik, akkor valami felső LH dobozt be kell pipálni (ez nem tudom mi, mert nincs ilyen készülékem).
Hátha jól jön még valakinek később, ha működik akkor írd be ide is.
Szerk: tényleg, az nem tab, de hátha valami billentyűnyomással együtt beadja minipc-n is. Shift vagy Ctrl vagy Alt vagy akármi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged