- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Az, ami linkelve van, az az androidos tableteken megtalálható program, amivel átlehet lépni windows alól androidba, ahogy fordított esetben ugyebár áttudtál lépni android alól windowsba, ez kb. ugyanúgy működik. Gondoltam rá én is, hogy esetleg valaki lementhetné neked ezt a programot egy dual boot-os tabletről, hátha működne, csak annyira tartasz tőle, hogy valami baja lesz egy helytelen lépés miatt, hogy nem is mertem ajánlani.
-
arnd
senior tag
A Fast Boot-ot én sem ajánlom. Bár elméletileg úgy működne, hogy ha nincs boot képes op rendszer akkor beenged az uefibe... elméletileg. Egy kevés boot időt nyersz vele, de az ilyen eszközöket többnyire csak készenlétbe rakja az ember, nincs sok értelme.
A te boot választó problémádra meg nem megoldás az tuti.
Az uefi shell már más tészta, a commandokra keress rá. Elképzelhetőnek tartom, hogy lehett valami boot configja.A boot választó programnak nincs opciója? Amivel droid alól indítod a wint és viszont.
Valahol azt olvastam, hogy "X" - t kell választani, de a képek nem töltödtek be, így nem tudom, hogy mire értette a srác.
Bekapcsolás közben feltételezhető gombok nyomkodása is lehet megoldás. -
interstate76
addikt
Én felcserélném a boot opciókat és az UEFI-t tenném előre, továbbá engedélyezném a Fast Boot-ot. Ezektől nem lesz tégla, de ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor várd meg, amíg megnézi valaki a működő beállításokat a sajátján.
Ja, az utolsó fülön (Save+Exit) kell lennie olyan opciónak is, hogy a gyári beállítások visszaállítása vagy visszatöltése, megpróbálhatod azt is.
-
Upo
addikt
A techtableten találtam ilyent:
Press both power and sound + at the same time. When the boot screen appears place a tick in the top LH box to ensure the boot up screen is enabled.
Azaz power és hangerő+ gombot kell egyszerre nyomni, és amikor a boot képernyő megjelenik, akkor valami felső LH dobozt be kell pipálni (ez nem tudom mi, mert nincs ilyen készülékem).
Hátha jól jön még valakinek később, ha működik akkor írd be ide is.
Szerk: tényleg, az nem tab, de hátha valami billentyűnyomással együtt beadja minipc-n is. Shift vagy Ctrl vagy Alt vagy akármi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Captain Blood teszt
- Íme az új Android Auto!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest