- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Az, ami linkelve van, az az androidos tableteken megtalálható program, amivel átlehet lépni windows alól androidba, ahogy fordított esetben ugyebár áttudtál lépni android alól windowsba, ez kb. ugyanúgy működik. Gondoltam rá én is, hogy esetleg valaki lementhetné neked ezt a programot egy dual boot-os tabletről, hátha működne, csak annyira tartasz tőle, hogy valami baja lesz egy helytelen lépés miatt, hogy nem is mertem ajánlani.
-
arnd
senior tag
A Fast Boot-ot én sem ajánlom. Bár elméletileg úgy működne, hogy ha nincs boot képes op rendszer akkor beenged az uefibe... elméletileg. Egy kevés boot időt nyersz vele, de az ilyen eszközöket többnyire csak készenlétbe rakja az ember, nincs sok értelme.
A te boot választó problémádra meg nem megoldás az tuti.
Az uefi shell már más tészta, a commandokra keress rá. Elképzelhetőnek tartom, hogy lehett valami boot configja.A boot választó programnak nincs opciója? Amivel droid alól indítod a wint és viszont.
Valahol azt olvastam, hogy "X" - t kell választani, de a képek nem töltödtek be, így nem tudom, hogy mire értette a srác.
Bekapcsolás közben feltételezhető gombok nyomkodása is lehet megoldás. -
interstate76
addikt
Én felcserélném a boot opciókat és az UEFI-t tenném előre, továbbá engedélyezném a Fast Boot-ot. Ezektől nem lesz tégla, de ha teljesen biztosra akarsz menni, akkor várd meg, amíg megnézi valaki a működő beállításokat a sajátján.
Ja, az utolsó fülön (Save+Exit) kell lennie olyan opciónak is, hogy a gyári beállítások visszaállítása vagy visszatöltése, megpróbálhatod azt is.
-
Upo
addikt
A techtableten találtam ilyent:
Press both power and sound + at the same time. When the boot screen appears place a tick in the top LH box to ensure the boot up screen is enabled.
Azaz power és hangerő+ gombot kell egyszerre nyomni, és amikor a boot képernyő megjelenik, akkor valami felső LH dobozt be kell pipálni (ez nem tudom mi, mert nincs ilyen készülékem).
Hátha jól jön még valakinek később, ha működik akkor írd be ide is.
Szerk: tényleg, az nem tab, de hátha valami billentyűnyomással együtt beadja minipc-n is. Shift vagy Ctrl vagy Alt vagy akármi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged