- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
A Fast Boot-ot én sem ajánlom. Bár elméletileg úgy működne, hogy ha nincs boot képes op rendszer akkor beenged az uefibe... elméletileg. Egy kevés boot időt nyersz vele, de az ilyen eszközöket többnyire csak készenlétbe rakja az ember, nincs sok értelme.
A te boot választó problémádra meg nem megoldás az tuti.
Az uefi shell már más tészta, a commandokra keress rá. Elképzelhetőnek tartom, hogy lehett valami boot configja.A boot választó programnak nincs opciója? Amivel droid alól indítod a wint és viszont.
Valahol azt olvastam, hogy "X" - t kell választani, de a képek nem töltödtek be, így nem tudom, hogy mire értette a srác.
Bekapcsolás közben feltételezhető gombok nyomkodása is lehet megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest