- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala79
csendes tag
válasz
adorjant #3971 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, esetleg megoldódott valahogy a problémád? Sajnos nekem szintén ugyan ezek a gondjaim ami neked. A BIOS-ban nekem sincs semmi erre utaló funkció, illetve nekem is max 1332-1333 Mhz a processzorom teljesítménye, mintha nem tudná a turbo boost funkciót a proci. Én annyit javítottam megvétel óta, hogy a hátlapot levettem (nagyon melegedett, folyton tűzforró volt, és azt hittem ezért veszi vissza a teljesítményét) ezért ráraktam egy 3,8 cm -es hűtőbordát + 4 cm -es ventilátort (5 V-ost) ami az USB kimenetéről kapja az áramot. Most nagyon jó a Modecom működési hőfoka, de ennek ellenére még sem teljesíti az 1860 Mhz teljesítményt.
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Buckey
őstag
válasz
adorjant #3973 üzenetére
Ámulok és bámulok, hogy Nálad hiányzik két „menü”.
Én lefényképeztem még a maradékot, hogy legyen mihez viszonyítani.Lehet, hogy egy BIOS-ban jártas embert/fórumot fel kell keresned, mert nem hiszem, hogy csak ennyi lenne. Nálad is vezérelni kell valahogy a kütyüt.
Lehet, hogy az utolsó képnél kell valamire rányomnod az utolsó sorokból, hogy előjöjjön a maradék kettő. De ebben nem vagyok biztos!
Én a DELETE gommbbal (is) lépek be.Az előbb megbolondítottam az IGP-t is, így egy kicsit pattogósabb, gördülékenyebb a rendszer (a RAM rovására, de csiszre beleférek).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest