- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala79
csendes tag
válasz
adorjant #3971 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, esetleg megoldódott valahogy a problémád? Sajnos nekem szintén ugyan ezek a gondjaim ami neked. A BIOS-ban nekem sincs semmi erre utaló funkció, illetve nekem is max 1332-1333 Mhz a processzorom teljesítménye, mintha nem tudná a turbo boost funkciót a proci. Én annyit javítottam megvétel óta, hogy a hátlapot levettem (nagyon melegedett, folyton tűzforró volt, és azt hittem ezért veszi vissza a teljesítményét) ezért ráraktam egy 3,8 cm -es hűtőbordát + 4 cm -es ventilátort (5 V-ost) ami az USB kimenetéről kapja az áramot. Most nagyon jó a Modecom működési hőfoka, de ennek ellenére még sem teljesíti az 1860 Mhz teljesítményt.
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Buckey
őstag
válasz
adorjant #3973 üzenetére
Ámulok és bámulok, hogy Nálad hiányzik két „menü”.
Én lefényképeztem még a maradékot, hogy legyen mihez viszonyítani.Lehet, hogy egy BIOS-ban jártas embert/fórumot fel kell keresned, mert nem hiszem, hogy csak ennyi lenne. Nálad is vezérelni kell valahogy a kütyüt.
Lehet, hogy az utolsó képnél kell valamire rányomnod az utolsó sorokból, hogy előjöjjön a maradék kettő. De ebben nem vagyok biztos!
Én a DELETE gommbbal (is) lépek be.Az előbb megbolondítottam az IGP-t is, így egy kicsit pattogósabb, gördülékenyebb a rendszer (a RAM rovására, de csiszre beleférek).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Precision Tower 3620 tervezőgép
- Eladó újszerű belèpő gamer pc! Msi Rtx 3050, 3terra tárhely, 16gb ram +tartozèkok
- Dell 3280 Intel core i3 10100T 8gb ddr4 3,0Ghz 250ssd aio all in one pc
- i5 3570 / 24GB DDR3 / 240GB SSD / GTX 1650/ WIFI, takarítva, pasztázva, telepítve / HP Compaq 8300
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- PS Plus előfizetések
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest