- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
Graphics #4158 üzenetére
Én korábban egy Gigabyte BRIX BXBT1900 -et használtam, ami garidőn belül tönkrement. Szerencsém volt, mert nem tudták megjavítani, így visszaadták az árát és vettem helyette 36e Ft-ért egy Intel NUCCAYH -t. Kb.3 hőnapja használom és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. A BRIX-hez képest csendesebb, grafikus UEFI-vel rendelkezik, egy csomó mindent lehet benne állítani. UEFI-ből lehet konfigolni, pl. hogy a TV bekapcsoláskor felélessze-e a gépet, kikapcsoláskor lekapcsolja, vagy esetleg alvó módba küldje, de azt is be lehet állítani, hogy a gép induláskor kapcsolja be a TV-t és a TV váltson a megfelelő HDMI bemenetre. Én jelenleg a hálószobában egy FHD TV-re kötve használom kodival média lejátszóként és netezős gépként. Kipróbáltam egy 4K-s TV-vel is, azt tapasztaltam, hogy a desktop felbontást 3840x2160-ra állítva egy picit sok neki, lassabban mozog az egér, szóval érezhetően kevésbé pattogósan működik mint FHD beállítás mellett. Lehet, hogy ezen a dual channel segítene, pillanatnyilag a BRIX-ből megmaradt 1db 4 gigás modullal használom. Youtube 4K -t csak az Edge böngészővel lehet lejátszani, a többi csak 1440p-t ajánl fel. MPC-vel nem ment a 4K, viszont kodival helyreállt minden, az általam kipróbált 4K tartalmak közül mindent vitt.
Ha valakinek van kérdése a géppel kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Interactive Brokers társalgó
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 4070 Ti - Ryzen 7 5700x - 32GB DDR4 - 1TB Nvme SSD
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest