Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Mobil flották
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- A Mate 80 széria csúcsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
Graphics
üzenetére
Én korábban egy Gigabyte BRIX BXBT1900 -et használtam, ami garidőn belül tönkrement. Szerencsém volt, mert nem tudták megjavítani, így visszaadták az árát és vettem helyette 36e Ft-ért egy Intel NUCCAYH -t. Kb.3 hőnapja használom és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. A BRIX-hez képest csendesebb, grafikus UEFI-vel rendelkezik, egy csomó mindent lehet benne állítani. UEFI-ből lehet konfigolni, pl. hogy a TV bekapcsoláskor felélessze-e a gépet, kikapcsoláskor lekapcsolja, vagy esetleg alvó módba küldje, de azt is be lehet állítani, hogy a gép induláskor kapcsolja be a TV-t és a TV váltson a megfelelő HDMI bemenetre. Én jelenleg a hálószobában egy FHD TV-re kötve használom kodival média lejátszóként és netezős gépként. Kipróbáltam egy 4K-s TV-vel is, azt tapasztaltam, hogy a desktop felbontást 3840x2160-ra állítva egy picit sok neki, lassabban mozog az egér, szóval érezhetően kevésbé pattogósan működik mint FHD beállítás mellett. Lehet, hogy ezen a dual channel segítene, pillanatnyilag a BRIX-ből megmaradt 1db 4 gigás modullal használom. Youtube 4K -t csak az Edge böngészővel lehet lejátszani, a többi csak 1440p-t ajánl fel. MPC-vel nem ment a 4K, viszont kodival helyreállt minden, az általam kipróbált 4K tartalmak közül mindent vitt.
Ha valakinek van kérdése a géppel kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- GTA V
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest