Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fractal Scape – egy majdnem mindenes fejhallgató
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala79
csendes tag
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Azt hiszem tettél fel képeket, de sajnos már semmi ötletem sincs... Még jó, hogy Ti itt vagytok, és lehet segítséget kérni, amit előre is köszönök!
Már azon gondolkodok, visszaállítom eredeti állapotára, és elküldöm szervizbe, én csak egy hónapja vettem meg. Bajlódjanak vele ott, úgy vagyok vele. De lehet igazatok van, és egy BIOS frissítés lenne az ami megoldaná. Csak az a nagy kérdés honnan szedek hozzá cuccot? Egész délután nem találtam rá semmit sem??? Egyáltalán létezik olyan hozzá? A driverek azok megvannak, de a BIOS-hoz semmit sem találtam. És a driver frissítések sem oldották meg, szóval az is kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már azon gondolkodok, visszaállítom eredeti állapotára, és elküldöm szervizbe, én csak egy hónapja vettem meg. Bajlódjanak vele ott, úgy vagyok vele. De lehet igazatok van, és egy BIOS frissítés lenne az ami megoldaná. Csak az a nagy kérdés honnan szedek hozzá cuccot? Egész délután nem találtam rá semmit sem??? Egyáltalán létezik olyan hozzá? A driverek azok megvannak, de a BIOS-hoz semmit sem találtam. És a driver frissítések sem oldották meg, szóval az is kevés.