- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Köszi mindenkinek!
Egreat i6 vagy a PiPO X7 jobb (vétel)? Úgy látom, a PiPO X7-ben egy picit erősebb a processzor (Z3736F). Fentebb olvastam a v2 verziót. Annál a hűtés gondot megoldották már gyárilag? Egreat i6-nak is vannak hűtés gondjai? Tudtok ajánlani valakit, akinél olcsón beszerezhetők ezek a kis számítógépek? -
interstate76
addikt
A korábban, általam futott körökről: én nem azt mondtam, hogy ki mit vegyen inteles mini pc helyett, hanem megkérdeztem, hogy szerintetek mire jó, és ebből lett olyan vita, hogy márpedig az itt leírt célterületekre, ilyen áron bizony jobb, használhatóbb hardverek is vannak. Én a magam részéről most is ott tartok, hogy 80-100 USD-ért (járulékos ktg-ek és melegedési problémák nélkül) szuper kis ketyere lenne, de 40e Ft-ért nem az. Ehhez jön bónuszképpen, hogy szét kell fúrni, hogy fél óránál hosszabb ideig is használni lehessen, szóval... (ide most nem írok jelzőket, mert nem akarok újabb vitát generálni).
Egyébként őszintén kíváncsi vagyok a továbbfejlesztett verzióra! Van egy 20 USD-s GB-os kuponom, ami alig várja, hogy elköltsem - ha nem kell gányolni a cpu felmelegedésének elkerüléséhez, akkor lehet, hogy megkockáztatok egy rendelést és lesz a fórumon egy nagyon-nagyon kritikus teszter!
Ha az új is ilyen lesz, akkor meg marad az MK908-as és lecserélem a telefonom.
-
djnice
veterán
Nekem is van egy Pipo, 25-ért megérte. A notebookos vitára emlékszem, ott én is a Pipo-t helyeztem előtérbe. Csak ha szigorúan a Pipo vs mini-itx gépet nézem, és mondjuk kell otthonra egy torrentet, nas-t, médialejátszót kiváltó cucc, akkor a Pipo nem éri meg. Ha azokat is nézem amiket zsebre lehet rakni, ott természetesen más a helyzet.
-
RufuszX
senior tag
Köszönöm a segítséget! Ezt próbáltam, de sajnos nem sikerült, akárhogyan próbálkoztam.
Közben sikerült megoldanom a dolgot (leírom hátha belefut valaki):
Biosba kellett újraindítanom (leírás), majd itt kell egy usb-s billentyűzet. Boot menüpont alatt rossz volt a sorrend és valamiért a windows boot manager került az első helyre, ráadásul 2 s-es időlimittel (szerintem ezért nem működött a hangerő fel + bekapcsoló gomb). Átrendeztem a boot sorrendet, első helyre raktam az UEFI boot-ot és láss csodát a választó menüvel kapcsol be a táblagép.
(hogy én mit idegeskedtem már, mert direkt dual bootos készüléket akartam erre csináltam magamnak egy windows-osat...)
-
sanzi89
addikt
-
interstate76
addikt
"Inkább azt kellene megbeszélnünk, hogy mire jók, nem pedig azt, hogy mire nem."
Ez igaz. Ezért kezdtem azzal, hogy szerintetek megéri-e az árát, és pont arra gondoltam, hogy én nem látom, milyen célterületen való felhasználásra érdemes ennyi pénzt kiadni egy ilyen hardverért. Erre eddig az jött válasznak, hogy tök jó asztali gépnek, aminek szerintem meg nem tök jó. Itt tartunk. Ill. én itt tartok. Amúgy NAS mellé annyival jobb, hogy megspórolod azt a 10e Ft-ot, amit egy új, 500GB-os vinyóra számoltam. Némileg jobb lesz a végeredmény.
Bocsi, szerkesztenem kellett volna a hsz-eimet - valamiért kimaradt.
(#400) tlala Én is látom a win előnyeit, ezért írok most is egy laptopról.
Szóval értelek, de nekem meg pont a TV-ről nem hiányzik a win (persze megértem, ha valaki máshogy gondolja). Ja, még valami: az árösszevetésnél figyelembe vettük a win8 árát (az egyik, általam linkelt laptophoz az is jár).
-
tlala
addikt
Igen, nekem is az a véleményem, hogy tele vagyunk 200 wattos cuccokkal, amiket nem használunk ki.
A memóriáról meg az jut eszembe, hogy kedvenc Popcorn A210-es lejátszóm 512MB ram-mal milyen jól elmuzsikált - arra a feladatra, amire megvettem, nem kellett 4GB. Vagy aki majd ezekkel a procikkal akar venti nélküli NAS-t összerakni mikro fogyasztással, annak milyen jól jönnek ezek a cuccok (sok mai NAS-ban ennél jóval gyengébb proci fut, kevesebb memóriával). -
Lifeforce
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged