Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha hajlandó vagy hűtést mókolni, akkor bármelyik jó lehet, ha nem, akkor viszont - szerintem - egyik sem. Pipo-t nem próbáltam, de gyári hűtéssel az sem használható ki teljesen, mert használat közben nem a hardver fogy el valamelyik megterhelő alkalmazás alól, hanem a rendszer veszi vissza a cpu órajelét a melegedés miatt és emiatt lassul be a rendszer.
-
interstate76
addikt
Szerintem nem tesztelték őket, amikor meg látták, mennyire melegszenek, hagyták a fenébe. Aki kért kompenzációt és normális helyről vásárolt, az kapott, és még így is maradt rajta profit, aki nem kért, annál meg pláne jól járt a gyártó/eladó.
Egyébként teljesen egyetértek: sokkal jobban jártak volna, ha megcsinálják normálisan.
-
interstate76
addikt
Én biztosan a passzív hűtésre mennék rá. A proci tetejére teszel hővezető szilikont, arra pedig egy akkora hűtőbordát, amekkora befér a házba (ha megoldható, akkor érjen hozzá a ház tetejéhez) és meg is vagy. Sokkal jobb, mint ventillátorokat pörgetni. Szerintem. És a Pipo tetejét még lyukasztgatni sem feltétlenül kell, mert relatíve szellős a ház. Ja, és a Piponál azt hiszem, hogy az alaplap és a doboz alja közé is szoktak szilikont tenni.
Ha mindenképpen ventillátorozni szeretnél, a ház megbontása nélkül, akkor bejöhet az is, amit írtál. Pontos hőfokokhoz persze ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Ulefone Armor 33 Pro
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi