- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha hajlandó vagy hűtést mókolni, akkor bármelyik jó lehet, ha nem, akkor viszont - szerintem - egyik sem. Pipo-t nem próbáltam, de gyári hűtéssel az sem használható ki teljesen, mert használat közben nem a hardver fogy el valamelyik megterhelő alkalmazás alól, hanem a rendszer veszi vissza a cpu órajelét a melegedés miatt és emiatt lassul be a rendszer.
-
interstate76
addikt
Szerintem nem tesztelték őket, amikor meg látták, mennyire melegszenek, hagyták a fenébe. Aki kért kompenzációt és normális helyről vásárolt, az kapott, és még így is maradt rajta profit, aki nem kért, annál meg pláne jól járt a gyártó/eladó.
Egyébként teljesen egyetértek: sokkal jobban jártak volna, ha megcsinálják normálisan.
-
interstate76
addikt
Én biztosan a passzív hűtésre mennék rá. A proci tetejére teszel hővezető szilikont, arra pedig egy akkora hűtőbordát, amekkora befér a házba (ha megoldható, akkor érjen hozzá a ház tetejéhez) és meg is vagy. Sokkal jobb, mint ventillátorokat pörgetni. Szerintem. És a Pipo tetejét még lyukasztgatni sem feltétlenül kell, mert relatíve szellős a ház. Ja, és a Piponál azt hiszem, hogy az alaplap és a doboz alja közé is szoktak szilikont tenni.
Ha mindenképpen ventillátorozni szeretnél, a ház megbontása nélkül, akkor bejöhet az is, amit írtál. Pontos hőfokokhoz persze ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest