- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ha hajlandó vagy hűtést mókolni, akkor bármelyik jó lehet, ha nem, akkor viszont - szerintem - egyik sem. Pipo-t nem próbáltam, de gyári hűtéssel az sem használható ki teljesen, mert használat közben nem a hardver fogy el valamelyik megterhelő alkalmazás alól, hanem a rendszer veszi vissza a cpu órajelét a melegedés miatt és emiatt lassul be a rendszer.
-
interstate76
addikt
Szerintem nem tesztelték őket, amikor meg látták, mennyire melegszenek, hagyták a fenébe. Aki kért kompenzációt és normális helyről vásárolt, az kapott, és még így is maradt rajta profit, aki nem kért, annál meg pláne jól járt a gyártó/eladó.
Egyébként teljesen egyetértek: sokkal jobban jártak volna, ha megcsinálják normálisan.
-
interstate76
addikt
Én biztosan a passzív hűtésre mennék rá. A proci tetejére teszel hővezető szilikont, arra pedig egy akkora hűtőbordát, amekkora befér a házba (ha megoldható, akkor érjen hozzá a ház tetejéhez) és meg is vagy. Sokkal jobb, mint ventillátorokat pörgetni. Szerintem. És a Pipo tetejét még lyukasztgatni sem feltétlenül kell, mert relatíve szellős a ház. Ja, és a Piponál azt hiszem, hogy az alaplap és a doboz alja közé is szoktak szilikont tenni.
Ha mindenképpen ventillátorozni szeretnél, a ház megbontása nélkül, akkor bejöhet az is, amit írtál. Pontos hőfokokhoz persze ki kell próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest