Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
interstate76 #2945 üzenetére
Megmondom az igazat, hogy csk tesztként vettem, és meglepett a tudása a kis kütyünek. Főként az árához képest.
Nem ismerem ezeket a mini pc-ket, az sem tudom, hogy a +2gb mennyit érne, mennyit érzékelnék belőle.
Csak bedöglött a tápom az asztali PC-n, és az új táp 35k..., így elgondolkoztam, egy otthoni felhsználásra kompromisszummentes mini pc beszerzésén a PC helyett. (nem játszom, és azért, hogy lenémítsam, már egy korrekt kis összeget ráköltöttem: néma táp, néma vga, atomhalk procihűtő, hangszigetelt vinyókeret és ház)
Esetleg tudtok ajánlani egy olyat, ami felér egy i5 2500k-s PC-vel? (Kinternetre, letöltésre, word és társaira, filmnézésre használom csak, semmi komoly, így értem a 2500k-s teljesítményt). Az intel NUC-ot néztem I3-as procival, de nem olcsó, és nem tudom, hogy mit tudhat. De egy jobb atomtól sem zárkózok el
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest