- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
TromF
tag
válasz
#79335424 #3275 üzenetére
Koszi!
Es mi a helyzet a CherryTrail-el? Ott mintha az updatelt tableteken 64bites OS futna.
De a 32/64bites mizerian tul akkor megvalosithato az uj OS felrakasa, BIOS-bol tiltani lehet a secure boot es UEFI funkcioka ugyanugy mint egy laptopnal pl?Szoval a SoC USB-t tamogat csak, minden eszkoz azon keresztul csatlakozik hozza, kiveve talan a videot. Ez uj info, koszi ezt is, akkor tenyleg felesleges barmi port, nem leszek veluk elorebb, mint egy USB hubbal.
-
interstate76
addikt
-
Cinibn
csendes tag
válasz
#79335424 #3246 üzenetére
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, segítséget!
Attól félek, hogy az USB-LAN adapterek nem rendelkeznek elegendő sávszélességgel.
Hogy értsétek, mind a két LAN csatlakozón UHD stream-et szeretnék a géppel nézni, két külön alhálózatból. A fórumtársak tapasztalatai alapján nem igazán bízok az USB-s LAN adapterekben, de hogyha valakinek vannak pozitív tapasztalatai, akkor kérem ossza meg velem, velünk is. -
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3236 üzenetére
Amire én használtam a wWintelre kötött HDD-t, azt a Zyxel csípőből tudni fogja, a Plex Media Servert kivéve, amit biztos nem fogok parancssorból rábűvészkedni a NAS-ra, de anélkül is elérem majd a dolgaimat bárhonnan, úgyhogy talán megleszek nélküle.
A Beelink Mini MX III egyszerűen kitúrta a helyéről szegény Wintelt és - bár nagyon szerettem és nagyon elégedett voltam vele, de - az utóbbi időben szó szerint csak és kizárólag NAS-ként funkcionált. NAS-nak viszont egy Somatom nevű ismerősöm szerint sokkal jobb egy NAS, szóval kipróbálom.
-
interstate76
addikt
-
válasz
#79335424 #3232 üzenetére
Velemenyem szerint ez szoftverfuggo,
mint ahogy pl. hardveresen minden router tudna AP es repeater modot, csak kigyomlaljak beloluk, vegyel ap-t dragabban, mint egy alap router.
W10 okos,'nem volt meg vele dolgom, de lehet nativan tudja ezt. Ha nem, celszofttal lehetseges. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#79335424 #3170 üzenetére
A cikk oda saccolja az árát. De a Zidoo támogatás miatt 150-ért is ezt választanám. A régi X1-hez meg áprilisban is jött frissítés. A kodihoz saját kodeket irtak, majd nézd meg mit hozták ki a kis Allwinner chipből.
Te magad is tudod, hogy milyen fontos a jó rendszer, nem kell bemutatnom az Androidot. -
Upo
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Én frissíteni szoktam a systemben a google appokat hogy ne foglaljon még a data alatt is helyet. De a GPSZ-t nem lehet átrakni mert elszáll. Oda egy romba való appot kell berakni, és akkor le fogja frissíteni a play áruházból. Nincs valami custom recovery (cwm/twrp) ahonnan egy gapps csomagot lehetne telepíteni?
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3150 üzenetére
Ne is mondd!
Nekem már legalább egy hónapja állandóan dobálja a hibaüzeneteket a KitKat-es CS918G PLUS, hogy telepítsem a Google Play-szolgáltatásokat, meg hogy mi minden nem működik nélküle, Gmail, Naptár, Google+, stb. De amikor rákattintok, akkor előjön egy "ablak": "Válasszon fiókot", de hiába OK-zom le a létező gmail-es fiókomat, csak újra és újra feldobja ezt az "ablakot". A Google Play-be meg azóta nem tudok belépni, ha megpróbálom lefagy vagy forog a végtelenségig a betöltés ikon. Érdekes módon ettől még ugyanúgy tudom használni a Gmail-t, meg a többit is, mint ahogy a gép beüzemelésétől kezdve tudtam. Nem tudom, hogy mitől bolondult most meg a KitKat, de azóta néha magától bekapcsolja a Tilos Rádiós alkalmazásomat is, ami nem zavarna, mert szeretem hallgatni, csak hát mégis... Többek között ezen anomáliák miatt is szeretnék Windowsra váltani, mert elegem lett már az Android hülyeségeiből és primitív megoldásaiból.
-
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3142 üzenetére
Így gondoltam én is, hiszen a mennyiségére nem is lehet hatással.
"Hiába van sok RAM-od, ha nem tudsz elég gyorsan hozzáférni."
Ezt behelyettesíthetem úgy is, hogy: Hiába van 4 GB RAM-od, ha Z8300-as a procid, nem tudsz elég gyorsan hozzáférni. A kérdésem is arra irányult, hogy ennél lehet, hogy jobb kombináció egy Z8500-as processzor 2 GB RAM-mal? Mert ilyenhez jóval olcsóbban hozzá lehet jutni.
Hivatalosan még a Z8300-as sem tudná kezelni a 4 GB-ot, mégis tudja: [link] Azt is írják, hogy a Z8500-as már 8 GB memóriát is tud kezelni. Sokat érünk ugyan vele, amikor még 4 GB-ot sem raknak mellé a mini PC-kbe! Talán már nem is fognak soha ilyet csinálni, hiszen nem gyártanak többet.
-
idegen lény
addikt
válasz
#79335424 #3126 üzenetére
Ebből az következik, hogy Z8500 esetén már elég lehet 2 GB memória is a Windows 10-nek, míg Z8300-nál ez még kevés? Nem is értem, hogy 64 bites Windows 10 mellé hogyan rakhatnak csak 2 GB memóriát!
Hiszen ugye azt mondják, hogy a Windows 10-nek legalább 4 GB memória kell. Vagy mini PC-be elég 2 GB memória is? Eddig ezért csak a 4 GB-osokat néztem, nem sok van belőlük, és mind sokkal drágább, mint egy 2 GB-os. Használatban van észrevehető különbség? Ér ennyit az a plusz 2 GB RAM?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest