- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cinibn
csendes tag
Szevasztok!
Na csak az lett a vége, hogy vettem egy USB-LAN adaptert. Kellemeset csalódtam, tökéletesen működik, nem akad nem szaggat, kiváló. A telepítéssel voltak gondok, de sebaj.
Köszönöm még egyszer a jó tanácsokat! -
Cinibn
csendes tag
válasz
interstate76 #3253 üzenetére
Szia!
Igen jól érted, de nem egyszerre, hanem egyszer az egyiket, egyszer a másikat. Sajnos a wifi-s hálózat ezt nem bírja. A két alhálózat meg köszönőviszonyban sincs egymással sajnos, routolni sem lehet sehogy, viszont a winfos alatt egy egyszerű route add paranccsal elintézhető.
-
Cinibn
csendes tag
válasz
#79335424 #3246 üzenetére
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, segítséget!
Attól félek, hogy az USB-LAN adapterek nem rendelkeznek elegendő sávszélességgel.
Hogy értsétek, mind a két LAN csatlakozón UHD stream-et szeretnék a géppel nézni, két külön alhálózatból. A fórumtársak tapasztalatai alapján nem igazán bízok az USB-s LAN adapterekben, de hogyha valakinek vannak pozitív tapasztalatai, akkor kérem ossza meg velem, velünk is. -
Cinibn
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is az off-ért, már rég jártam erre. Egy PIPO X7-es boldog tulaja vagyok, de olyan gyenge a Wifi-je, hogy cserélni fogom.
Keresek egy mini pc-t, amin van HDMI és 2 db LAN port.
KODI-t szeretnék rajta futtatni.Válaszaitokat, segítségeteket köszönöm előre is!
A miért nem veszek ilyen vagy olyan gépet típusú hozzászólásokat tisztelettel kérem, hogy mellőzzétek. A feni spec-re van szükségem.
-
Cinibn
csendes tag
Sikerült frissítenem a PIPO X7-em Win 10-re. ...Aztahétszentségitneki. Egy egész délelőtt ráment, mert nem tudtam kivárni, amíg letölti magától, így a Win weblapjáról frissítettem. Lefutott, működik, lehet, hogy gyorsabb, na jó egy kicsit talán, viszont a proci magok 1,3-on ketyegnek 60°mellett, akadás, szaggatás, programra várás nincs. Egy kicsit gördülékenyebb így egy nap után. Na majd még meglátjuk.
-
Cinibn
csendes tag
Egy kis adalék a fenti vitához:
Egy SD adás egy közel egy hetes folyamatos üzemelés mellet:
Elég tanulságos szerintem. A processzor adatlapja szerint, ha jól értelmezem a max. működési hőmérséklet 90°C, e fölött nem érdemes üzemeltetni. A mérés időpontjában kb. 20°C volt a környezeti hőmérséklet.
Erősen elgondolkodom a hűtőborda beépítésén, nyáron ez igencsak feljebb mehet, mivel nem mindenkinél van klíma. -
Cinibn
csendes tag
Na ezzel a PIPO X7-tel én egyenlőre teljesen meg vagyok elégedve. Médialejátszónak használom, pár óra alatt beállítottam,KODI-t feltelepítettem, médiatárat ráfrissítettem teljesen rendben van. Mele airmouse-zal kiválóan irányítható, azért egy-két gomb hiányzik. A hálózati képességei is megfelelőek, FHD filmekkel is megbírkózik még Wi-Fi-n keresztül is. Youtube sem okoz gondot. Ha esetleg valaki ilyen célra vásárolja nem fogja megbánni. Ja igen nem kell ehhez a feladathoz semmilyen tuning hűtés. Most madarat lehetne fogatni velem.
Csak hogy ne dícsérjem csak, a Windows frissítés azt hittem soha nem készül el, de ez nem a hardver hibája azthiszem. -
Cinibn
csendes tag
Jómagam ma délután vettem át Szegeden. EU csatlakozóval jött. Azóta nyúzom rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest