- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cinibn
csendes tag
Szevasztok!
Na csak az lett a vége, hogy vettem egy USB-LAN adaptert. Kellemeset csalódtam, tökéletesen működik, nem akad nem szaggat, kiváló. A telepítéssel voltak gondok, de sebaj.
Köszönöm még egyszer a jó tanácsokat! -
Cinibn
csendes tag
válasz
interstate76 #3253 üzenetére
Szia!
Igen jól érted, de nem egyszerre, hanem egyszer az egyiket, egyszer a másikat. Sajnos a wifi-s hálózat ezt nem bírja. A két alhálózat meg köszönőviszonyban sincs egymással sajnos, routolni sem lehet sehogy, viszont a winfos alatt egy egyszerű route add paranccsal elintézhető.
-
Cinibn
csendes tag
válasz
#79335424 #3246 üzenetére
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat, segítséget!
Attól félek, hogy az USB-LAN adapterek nem rendelkeznek elegendő sávszélességgel.
Hogy értsétek, mind a két LAN csatlakozón UHD stream-et szeretnék a géppel nézni, két külön alhálózatból. A fórumtársak tapasztalatai alapján nem igazán bízok az USB-s LAN adapterekben, de hogyha valakinek vannak pozitív tapasztalatai, akkor kérem ossza meg velem, velünk is. -
Cinibn
csendes tag
Sziasztok!
Elnézést kérek előre is az off-ért, már rég jártam erre. Egy PIPO X7-es boldog tulaja vagyok, de olyan gyenge a Wifi-je, hogy cserélni fogom.
Keresek egy mini pc-t, amin van HDMI és 2 db LAN port.
KODI-t szeretnék rajta futtatni.Válaszaitokat, segítségeteket köszönöm előre is!
A miért nem veszek ilyen vagy olyan gépet típusú hozzászólásokat tisztelettel kérem, hogy mellőzzétek. A feni spec-re van szükségem.
-
Cinibn
csendes tag
Sikerült frissítenem a PIPO X7-em Win 10-re. ...Aztahétszentségitneki. Egy egész délelőtt ráment, mert nem tudtam kivárni, amíg letölti magától, így a Win weblapjáról frissítettem. Lefutott, működik, lehet, hogy gyorsabb, na jó egy kicsit talán, viszont a proci magok 1,3-on ketyegnek 60°mellett, akadás, szaggatás, programra várás nincs. Egy kicsit gördülékenyebb így egy nap után. Na majd még meglátjuk.
-
Cinibn
csendes tag
Egy kis adalék a fenti vitához:
Egy SD adás egy közel egy hetes folyamatos üzemelés mellet:
Elég tanulságos szerintem. A processzor adatlapja szerint, ha jól értelmezem a max. működési hőmérséklet 90°C, e fölött nem érdemes üzemeltetni. A mérés időpontjában kb. 20°C volt a környezeti hőmérséklet.
Erősen elgondolkodom a hűtőborda beépítésén, nyáron ez igencsak feljebb mehet, mivel nem mindenkinél van klíma. -
Cinibn
csendes tag
Na ezzel a PIPO X7-tel én egyenlőre teljesen meg vagyok elégedve. Médialejátszónak használom, pár óra alatt beállítottam,KODI-t feltelepítettem, médiatárat ráfrissítettem teljesen rendben van. Mele airmouse-zal kiválóan irányítható, azért egy-két gomb hiányzik. A hálózati képességei is megfelelőek, FHD filmekkel is megbírkózik még Wi-Fi-n keresztül is. Youtube sem okoz gondot. Ha esetleg valaki ilyen célra vásárolja nem fogja megbánni. Ja igen nem kell ehhez a feladathoz semmilyen tuning hűtés. Most madarat lehetne fogatni velem.
Csak hogy ne dícsérjem csak, a Windows frissítés azt hittem soha nem készül el, de ez nem a hardver hibája azthiszem. -
Cinibn
csendes tag
Jómagam ma délután vettem át Szegeden. EU csatlakozóval jött. Azóta nyúzom rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Dell OptiPlex 7060 Micro i5-8600T / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest