- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Konkrétumokat nem tudok írni, mert saját tapasztalatom még nincs ilyenekkel, csak igyekeztem alaposan tájékozódni. Sztem ezek otthoni tinglitangli feladatokra lettek kitalálva. Ha komoly szervert akarsz, arra kevés ez a vonal. Ha viszont csak egy soho kütyüt szeretnél, arra jó az ARM vonal is. Zyxel NAS -okra lehet faragni Debian -t. De, a dev. board világ sem ér véget a málnánál. A Rockchip kütyük is Linux barátok. A Rikomagic forgalmaz alapból Linuxos kütyüket. Szintén RK -s a Radxa Rock. Aztán ott vannak a Hardkernel Odroid -jai, Amlogic és Exynos alapokon. De, akár a Geekbuying saját márkás cucca, a Geekbox is érdekes lehet. Ez alapból Ubuntu/Android dualbootos, és árulnak hozzá egy un. Landing Shipet, amin van GPIO, és SATA port is. Ha jól tudom, akkor ez natív port. Mindegyik kütyünek van közösségi háttere, utánuk lehet olvasgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Eladó Apple iMac 16.2 21,5": Core i5 4-core 3,1GHz, 16GB RAM
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest