- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #3227 üzenetére
Rootolt készülékeken ezt a hibaüzenetet dobja:
"A filmlejátszás minőségbiztosítási okokból a mobileszközödön nem támogatott."Ezzel csak az a bibi, hogy egy alkalmazás nem kérhet az OS -től root jogosultságra vonatkozó infót. Marad az, hogy a fájlrendszerben keres rootolásra utaló "nyomokat". Aztán vagy talál valamit, vagy nem. Ezen a partizánakción több olyan készülék is elbukott, ami nem is volt rootolt. KK -en a v.1.0.12 -es TVGO -t még át tudtam verni az Xposed+RootCloak kombóval, de az újabbakat már nem, és állítólag Lollin sem működik a trükk. De, nekem KK -s kütyüim vannak, úgyhogy tökéletesen működött a csel, egészen a mai napig. Ma, indítás után dobott egy üzenetet, hogy új verzió érhető el. Alatta két választási lehetőség. Frissít, vagy kilép. Sakk, matt. Marad a MyTV, de annál meg a stream -ben barmoltak el valamit, mert nagyon akadozik a lejátszás. Még nyomozom, hogy a puffer kevés, vagy esetleg a kép/hang szinkronban tartásán hasal el a lejátszás.
De, legalább annak örülhetek, hogy az M8 -asom mégsem halt meg. Csak a kínai tápja lett oda. Ma megpróbáltam másik táppal, és gyönyörűen bebootolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest