Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Te meg azt vedd észre kérlek, hogy ugyan valóban kritikus vélménnyel vagyok a Pipo X7-ről, de ezzel az égvilágon semmi baj nincs, és csak azért húzódik ennyi ideig a téma, mert sorra jöttök (tényleg egymás után, mintha csak be lenne osztva, hogy mikor ki tartja életben a témát
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.Legyes és djnice hozzászólásaihoz még csak hasonlót sem találtam korábban a topikban (persze lehet, hogy én voltam figyelmetlen) és utóbbi pl. egészen biztosan azért született, mert elkezdtem feszegetni a "mire jó a Pipo X7 és mire nem"-témát. Ergo biztosan volt értelme annak, hogy betértem ide, mert már nemcsak annyi az elemzés, hogy "ezakütyüpontjóarraamirevettem". És ez akkor is így van, ha szerintetek valóságos sértés az, ahogy a Pipóról (ill. a jelenlegi áráról) vélekedek.

Akár hiszed, akár nem, én is unom. Over, peace, meg minden.
(#717) nagash Neked is!

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5800X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.