Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Te meg azt vedd észre kérlek, hogy ugyan valóban kritikus vélménnyel vagyok a Pipo X7-ről, de ezzel az égvilágon semmi baj nincs, és csak azért húzódik ennyi ideig a téma, mert sorra jöttök (tényleg egymás után, mintha csak be lenne osztva, hogy mikor ki tartja életben a témát
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.Legyes és djnice hozzászólásaihoz még csak hasonlót sem találtam korábban a topikban (persze lehet, hogy én voltam figyelmetlen) és utóbbi pl. egészen biztosan azért született, mert elkezdtem feszegetni a "mire jó a Pipo X7 és mire nem"-témát. Ergo biztosan volt értelme annak, hogy betértem ide, mert már nemcsak annyi az elemzés, hogy "ezakütyüpontjóarraamirevettem". És ez akkor is így van, ha szerintetek valóságos sértés az, ahogy a Pipóról (ill. a jelenlegi áráról) vélekedek.

Akár hiszed, akár nem, én is unom. Over, peace, meg minden.
(#717) nagash Neked is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mikrotik routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Windows 11
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 16-256 v. 32-512 I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) és leálltok velem vitatkozni, és mindig jön egy új ember, amikor valakivel már pont befejezzük. Arra meg engedtessék meg, hogy válaszoljak, amikor ír nekem valaki.