Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Victoryus #2115 üzenetére
Kérdés hogy az tényleg msata vagy csak sima minipcie wifi/bt kártyának?? A chipsetben van natív sata (igaz, csak sata2), feltételezem hogy olyan, bár a kínaitól kitelhet bármi. Egyébként nem feltétlenül kell mindenáron passzívnak lennie, van egy régi media playerem, abban egy szörnyű 4cm-es visító volt, azt lehúztam, levettem az oldallapját, rátettem egy 8 centis halk ventit, és rákötöttem az eredeti helyére. Szerencsére lehet setupból állítani a ventit, auto/manual-t is tud, manual módban annyira visszavettem, hogy TÉNYLEG nem hallatszik pár centiről sem, néma a motorja forgás közben, azt se hallani ahogy a levegő surrog a lapátoknál, olyan lassú. 0-300 között lehet állítani, 11-en áll most. Indítással nincs gond, mert bekapcsoláskor felpörgeti és utána engedi vissza a beállított értékre pár másodperc alatt. Épp hogy csak legyezi rá a levegőt a gyári bordára, és még csak nem is melegszik. Simán bekapcsolva lehet hagyni éjszakára is, pedig mikor lefekszünk aludni akkor a légyzümmögést sem tűröm a készülékeimtől. 6 éve gond nélkül megy.
A tronsmart-ba ha nem ssd megy, akkor a notebook hdd úgyis üvölt benne, úgy nem nehéz másik ventivel kiváltani. Ha ssd, akkor már trükkösebb, de nem lehetetlen, csak meg kéne egyet kaparintani...
Egyébként én már elég régóta minigép mániás vagyok, socket a időkben kezdtem, volt asus terminator, biostar ideq (ezek akkoriban nevetségesen picik voltak, megvannak még most is), itx-es cuccok, legutóbb asrock ion330HT volt, azt tavaly eladtam, azóta nincs használatban minigép, de piszkálja a csőröm. Az atomos minivackok is, de ez a bővíthető leginkább. Nézegettem mára hp pavilion/hp stream minipc-ket is, de drágák mire idekerülnek. Amúgy M.2 és 2.5" sata hely is van bennük, 2 sodimm slot, de ezek se passzívak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Eladó Gamer PC 14900K/192GB/5TB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest