Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Lejátszással eddig nem volt gond. Ma tesztelem majd kicsit jobban. Ami nálam hatalmas probléma, hogy chrome-al akadoznak a youtube videók, teljesen mind1, hogy milyen felbontásra állítom, lassú a videó betöltés, de ha megvárom a betöltést (utoljára ilyet akkor csináltam, amikor 1 megás netem volt), akkor is akadozik a kép, a hang. IE-vel minden OK, de nem fogok IE-t használni (sem applikációt), az egészen biztos! Szal ha nem találok rá megoldást, tőlem előbb vehettek Pipo X7-et, mint a 220volt-tól!
Át kell néznem, hogy van-e bármi olyan illesztőprogram, amit nem tölt le a windows, s nem is található meg oly könnyen, ha nincs, akkor próbálkozok majd egy pro verzióval, esetleg win7-el, mert ez így vállalhatatlan. (A linux-al hagyjatok!
)
Ránézek a tablet hogy boldogul chrome alatt a youtube videókkal, kukszi1, ha kérhetlek a T01-el ránéznél te is, hogy minden ok a lejátszással?hunaqua! Nincs magyar tartalom XBMC-n! Senki sem fejleszt ilyesmit, nem tudom miért. Nincs. Max. XBMC-n youtube kiegészítő, "teljes film" a kereső mezőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- XPEnology
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)