Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
Volt benne valami HDMI fw azt írta. Sokáig villodzott meg minden. Aztán állogathattam be. Bár nem sok mindent szoktam tekergetni.
Jelenleg az alap venti vezérlést használom. Ami most úgy néz ki, hogy elég jól működik nálam. Terhelés után vissza hűti 48 fok körülre. Aztán ott vegetál és nem is melegszik hűl még 46-47 fok böngészés közben. Ha monitor off-ol akkor vissza hűl 37-38 fokra és venti így is kikapcsolva marad. Amíg nem megy 50 fok fölé nem is megy a venti.
Játék alatt volt idegesítő mikor 49,5=>50,1 fokra ugrott akkor be indult olyan "böszme" módon. 0=>13XX valamennyi. De miután már el ért 52-53 fokot onnan állandó lett az 1400 körüli érték. Valahogy ez már jobban tetszik mint januárban mikor vettem. De ez még nem az igazi.
Ha azt akarom ne kapcsoljon ki a venti csak manuál 33% aztán akkor megy 1360-1500 között. De ott a hullamzás ami idegesíti az embört.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Ingatlanos topic!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Autós topik
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Amatőr csillagászat
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest