Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
mefistofeles #279 üzenetére
Akkor minden fasza.
-
Steve198310
őstag
válasz
mefistofeles #271 üzenetére
[link] szerintem innen
-
Steve198310
őstag
válasz
roseA580 #261 üzenetére
Ezek az adatok elég borzalmasak.
Egy gtx 1060 ami nem tegnapi 5,5w nyugalmi állapotban. Feleslegesen fűti a magát.
Nem vészes 32-34 fok a 13XX-1400 alatt forgó ventilátor miatt. De zavar a felesleges 600/2187mhz a 40W fogyasztással. Ezzel kezdhetne valamit. Amit írtál átnézném én is. Meglatom mi jön ki belőle -
Steve198310
őstag
válasz
MasterDeeJay #257 üzenetére
"Physx ma már CPU-n is megy normálisan, amikor kijött akkor core2-esek voltak és azokhoz jól jött a külön gyorsítás. Ma már olyan erősek a procik hogy azokon is jól fut."
Ezt nem tudtam pontosan."Idle fogyasztásra: Biosban legyen bekapcsolva a PCIE ASPM, az elvileg megoldja."
Ezt meg is nézem."Intel kártyákon már eléggé védett a bios, nem lehet mókolni. Illetve drivertelepítéskor néha a kártya biosa is frissítésre kerül azaz felülíródna ha moddolnád."
Erről is olvastam itt az hiszem a csoportban."Venti vezérlés driverből nem megy kézi beállítással? (nem minden kártyánál engedélyezett)"
Engedélyezett de nem túl hatásos. Így hogy nem játszok le van rántva 31% ra mert 30% ki vagy ki-be kapcsolgat.
De ezektől eltekintve igen jól összeszedett kártya.
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #255 üzenetére
OOOO amit elfelejtettem.
A 2D órajelek..... Hát az is elég zavaró.
Miért kell 600/2187Mhz járnia?
Feleslegesen 40W amit kajál.
RAM is ketyeg.
Hát igazán le lehetne húzni 200/300Mhz-re.
Annak idején a Raden kártyához valaki csinált egy jó BIOS Editort (HD 78XX-79XX-R9 270-280stb ) amivel nagyon szépen készítette az alany magának megfelelő BIOSt. De vagány volna ha ehhez is lenne.
MIndegy . Csak ezt ki felejtettem. -
Steve198310
őstag
Tapasztalatokat osztanék meg.
A legfrissebb driver gondolom a kártyán is a legfrissebb BIOS van.
Ahogy nézem nincs tulságosan nagy élet itt a csoportban.
( Nem egy Nvidia & Radeon csopi)Bevásároltam egy ilyen karit. [link] Most már van pár játék amiben teszteltem. Hát azért na. Proci kell mellé az biztos. Jelen állás szerint egy 9600K van mellette 5Ghz-n . De elég szépen lehet vele veretni. A venti vezérlés nem igen tetszik. Az elég "szar". Van ez a néha megáll meg hasonló. Most 13XX--14XX körül mozog. így teljesen jó. Keményebb játékokhoz azért átállítom.
S.T.A.L.K.E.R 2 is szepen megyen 55-70Fps körül az "Epic" beállítással. Én nem igen állítottam semmit. (2560x1080)
Metro Last Light R
Metro 2033 R
Metro Exodus
Mafia 1-2 Felújított verzió.
Gta 5 nem is érzi.
Dead Space R(Alig marad el a konkurencia kártyáitól. Vagy néha azok maradnak alul)
Szépen szakítanak kimaxolva.
Ami érdekes ,hogy a "Physx" is szépen megy. Amit a GPU-Z nem jelez.
Ár/teljesítmény arányban szerintem igen jó. A Driverre is ráfeküdtek rendesen. Nagyonsokat javult az elsőkhöz képest ( ebbe nincs tapasztalat most vettem)
Ha ilyen marad akkor nekem nagyon tetszeni fog a többi kártya is amit kidobnak.Aztán remélem ez is erősödik még.
Hirtelen ennyi jutott az eszembe. -
Steve198310
őstag
A hűtéssel nincs gond. Alap esetben ha mennek a venti akkor 1300-1350 körül 32 fok. De 1300 alá nem igen tudom a gyári progival bevinni. Lehet be próbálok mást hozzá. Erre hirtelen nem gondoltam.
Zavar venti ki-be kapcsolgatása. Fel emeli 1600-1700 ra aztán hirtelen le is esik 1300 körülre. De ez kb néhány percenként. 49-50 fok. Mert kikapcsol a venti nyugalmiba ha nem "játékozol". Volt ahol játék alatt volt 50 fok. Néha be indult és annyi. -
Steve198310
őstag
Sziasztok!
Az itten az Inteles topik? Nem rég lettem tulaja egy A770-nek.
Szépen ketyeg eddig. De remélem a venti vezérlésen a Sparkle kicsit módosít. Elég idegesítő mikor ki be kapcsolgat . Ott az 50 fokos határon. A speces beállítás nem működik. Ott is ki be kapcsolgatja a ventiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest