- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
Flashcash #17 üzenetére
Na visszavittem az fx5200-at, bevették, aláírták, tényleg fagy, szervizes szavait idézve ''ez a kártya egy szar''. Nagyon meglepettnek se tűntek.
Most várhatok 2 hetet amíg a nagykeren keresztül visszacserélik, de már szóltam hogy mégegyszer olyat nem akarok látni, sőt semmilyen gf-et.
Említettem a G550-et mint jelöltet az árbeszámításos típuscserére. Azt mondta rá a srác, ''AZ NEM TV-OUT-os. Van rajta ugyan digit. videó kimenet, de azt csak külön kütyüvel fogom tudni TV-re dugni, amit nem igazán lehet kapni.'' Ez igaz??? Eddig úgy tudtam, a g400,450,550 dual head-esek mind egyben tv-outosak is. Mi az igazság a matroxok tv-outja körül?
A Radeonok közül ''9100 már nincs'', a 9200-ast ajánlgatta.
Nem igazán tudom ilyenkor mi van, tudtommal nem kérhetem a pénzt vissza: vagy adnak egy másik fx5200-at, vagy megengedik hogy árbeszámítással mást vegyek helyette (ez már szívesség) - ami nem biztos hogy nekem jó: Radeonból csak 9200-eset és afölött tudnak adni, Matrox G550 ugyan van, de ''nem javasolják''. (?)
Aktív témák
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest