- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Zed
tag
Hello!
Nekem is egy Inno3d FX5200-s kártyám van. + 1 VIA-s lapom.
Én is találkoztam ilyen fagyogatásokkal.
A kellemetlenségeket a következő kis beállítás szüntette meg:
Setup>Advanced Chipset Features>AGP&P2P Bridge Control >DBI Output for AGP Trans. [Disabled]
Nekem bejött!
Remélem segít neked is!
Üdvözlettel, Zed
[Szerkesztve] -
inkab
aktív tag
Figyu tudok 2 elado G450-est, de lehet hogy G400-asak, csak meg kell néznem hogy dual headesek-e. Egy tervező cégnél lecserélték őket 2 9600pro-ra, hogy majd 2D-ben gyorsabban frissíti a rajzot.... :DD Egy hangyafasznyit sem gyorsult természetesen! Viszont kidobtak az ablakon 2x56000 Ft-ot. :C
Naszóval, ha érdekel valamelyik írj, addig utánajárok a dual-headnek meg az áruknak. A Matrox egyébként úgy oldja meg a TV-out - ot, hogy a 2.számú CRT kimenetre rádugsz egy CRT-Composit(RCA) átalakító kábelt azt kész. Azokkal a Matrox-okkal egyébként, amikkel nekem eddig dolgom volt, ott mindig benne volt ez a kábel a dobozban. -
Grafman
aktív tag
Szintén Inno 3D FX 5200/128MB tulaj vagyok, és tapasztaltam hasonló dolgokat a KT266a VIA-s alaplapomban, lehet a kátyád is rosz példány (ahogyan az enyém is lehet, hogy az), de az álltalad leírt hibákért nem feltétlenül az INNO 3D-a felelős, de semmiképpen sem az hogy FX 5200!
Kezdjük ott, hogy a Geforce-ok (bármelyik GF1-Fx5900 ig) alapból nem működnek tökéletesen VIA-a alaplapokban!
Ezt gyakran még a videokártya/alaplap manual-jában is külön feltüntetik, és javasolják a 2X AGP-mód használatát!
4X AGP-vel nekem is gyakran fagyott, az előző kártyám (ASUS GF2MX) is produkált furcsa dolgokat ezen a szorzón.
Úgyhogy hajrá! : 2X AGP, Fast writes/Side band ki, 3Dmark!
Jah, amúgy ha tudod állítani az AGP-prt feszkóját a BIOS-ból (AGP Driving Value-ként is jelen van néha), lehet hogy segítene! -
greenface
aktív tag
1. Hát az FX 5200 nem a legjobb választás... bát tudtommal inkább a sebessége (ami neked ugye nem számít) miatt szidják.
Javaslat: Ati 9000/9200 (ua.). Passzív hűtés, gyönyörű kép, jó TV-kimenet, és 3d-ben is még elfogadható a teljesítménye, és megfizethető is.
A 8500LE/9100 árban kb. ua., 3d-ben gyorsabb, de mivel neked ez nem igazán lényeges, inkább a 9000-et javaslom, kiforrottabb, valamint a TV chip a GPU-ba van integrálva, azaz tuti jó. A 8500/9100 szériában sok a gagyi, a 9000-esek viszont tuti jó vételek.
2. Tápod milyen? Elképzelhető ui., hogy az nem bírja a megnövekedett áramfelvételt. -
Bogyó bá'
nagyúr
Az utolsó kérdésedre válaszolnék: Ha Tv-den nincs vmilyen videobemenet (RCA, Scart, S-Video), akkor nem fogod tudni sehogysem rákötni a gépedre. Lehetne külső RF-modulátort használni, de az drága és nagyon (!) elrontja a képminőséget.
Egyetlen lehetőséged, ha van egy videomagnód a közelben, annak az RCA/Scart bemenetére kötöd a kártyád out-ját, a video AV-ra kepcsolva, igy az RF (antennakimenetéről tudod nézni Tv-n is.(mintha videót néznél). Bár a képminőség igy is pocsék lesz, ugyanúgy, mint külső modulátor esetén.
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bittorrent topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- weiss: Pant* rant
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest