- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Ha geolocation be van kapcsolva, és úgy továbbítok képet, akkor nem kell hozzá a gps?Képadatokból látni fogják hol készült?
-
Viper26
nagyúr
Üdv!
Ma kaptam kódot tesómtól, szét is nézek du. fehérváron.
-
csasaKKP
senior tag
2.3-as vagy újabb Android kell neki. Lehet az is, hogy a proci nem támogatott, gyenge hozzá. Nekem pl. olyan helyen, ahol sok portal van, lecsökken 3-5 képkockára másodpercenként. 30-ban van amúgy maximalizálva a képfrissítés.
@cris78: Vannak portalok ott. Nem sok, és nincs olyan nagy aktivitás. De legalább vannak.
-
cris78
őstag
Még nincs kódom
Valaki meg tudná nézni, hogy Csepelen mi a helyzet? -
bubi92
őstag
phiiiiiiiiiiii megjött a kódom
szerk: agyf.szt kapok
eddig tudtam telepíteni, most meg "nem kompatibilis ezzel a verzióval"
-
zozyk
addikt
-
ther
aktív tag
Még nincs meghívóm, csak egy elméleti kérdés vetült fel bennem: Csak internetkapcsolattal lehet játszani? Vagy van offline módja is?
-
csasaKKP
senior tag
Igen, az Upgrade Portal-nál van, hogy 4 pajzsot lehet a portálra tenni.
De arra, hogy hogy lehet a portált és a rezonátorokat upgrade-elni, nem jöttem rá.
Akkor ott van a 8 darab rezonátor, azokra pakolom az erősebb (L2) rezonátorokat?Köszi.
Szerk.: Egyébként ezeket a rezonátorokat miért lehet eldobni, mint pl. a Portal Key-t? (Drop-ra kattintva)
-
rum-cajsz
őstag
Most már van közös G+ oldala az ingress játékosoknak, rajongóknak: [link]
Sajnos egyelőre én is az utóbbiba tartozom....
-
csasaKKP
senior tag
Sziasztok. Majdnem csináltam a játéknak új topikot, szerencsére a keresőt hamarabb használtam.
Nagyin jó játék, nagyon be jön nekem is. Két nap után kapram kódot.
Megéri várakozni.
Mivel kisvárosban lakom, ezért nincs sok portál, de egy csomó nevezetességről küldtem be geotaggelt képet, bő egy hete. Sajnos egyik sem került még bele a játékba. -
rum-cajsz
őstag
vicces.
Ma frissítették az androidos alkalmazást, remélem a meghívók jönnek vele....
Ja és további hír G+ -ról:
Magyar Ingress
A mai napon kértem engedélyt +Ingress -től és a +Niantic Project-től az ingress.hu domain hasznalatahoz. ( goo.gl/mxCJX )
Amig nem kapok engedelyt elindítottam a hip.hu regisztrációját. Ha engedve lesz az ingress.hu akkor az lesz az oldal a hip meg jó lesz profioknak vagy rövid url-es dolgoknak. Ha nem akkor ez lesz az oldal.
Tervezetten az oldalon szeretnem megvalósítani, hogy a két oldal tudjon érdemben kommunikálni belső ügyekről és egymással publikus dolgokban és ha valami hír jön ki legyen egy hely ahol biztos megtalálja mindenki.
* hip = Hungarian Ingress Players
-
bubi92
őstag
-
cris78
őstag
Már jó lenne ha én is megkapnám a kódomat.....
-
zozyk
addikt
Ha valaki portált akar telepíteni : New Portal Submissions
-
zozyk
addikt
Na,kód senkinek sehol?
-
zozyk
addikt
Érdemes elmenteni az http://www.ingress.com/intel oldalt is.
Böngészőben is nézhető ez+az... -
plgr
tag
Én tegnap iratkoztam fel, ma már meg is kaptam a kódot. Mászkáltam is egész délután
-
rum-cajsz
őstag
Múlt héten rajtolt a Google AR játéka az Ingress, amit a Niantic Labs készít. A játékban Androidos telefonnal lehet részt venni, a játékosok a világ uralmáért küzdenek.
A játék megpróbálja ötvözni a jelenlegi térképes játékok tulajdonságait (foursquare, geocaching), és mindehez hozzáad egy jó nagy adag AR-t (kiterjesztett valóságot).
A való világban mászkálni a telefonunkkal, és keresni kell a kijelölt dolgokat, amelyek a játékban energiák.
A begyűjtött energiákat fogjuk tudni használni később a további játékban.
Két frakció küzd egymással a játékban az Enlightenedek (Felvilágosultak - azért harcolnak, hogy segítsék a Shaper faj beszivárgását a földre, azt gondolják, hogy általuk felemelkedik majd az emberi faj), és a Resistance-ek (Ellenállók - ők a Shaper faj inváziója ellen harcolnak, hogy megvédjék az emberiséget).Jelenleg zártkörű beta teszt állapotában van a játék. Fel lehet iratkozni a várólistára a játék oldalán. Ha gyorsítani szeretnéd a folyamatot, akkor próbálkozhatsz valami kreatív alkotás megosztásával a google plusz oldaladon +Brandon Badger-nek címezve.
Bemutató videó[Link]
Honlap: http://www.ingress.com/
Ingress Enlightened Hungary
Ingress Resistance Hungaryrezonátor - építkezéshez (minél nagyobb szint, annál nagyobb energia szint és hatótávolság)
xmp - támadáshoz (minél magasabb szintű, annál nagyobb hatótávolság és nagyobbat sebez)
power cube - annyiszor 1000 xm-et ad, ahányas szintű. Felhasználni úgy tudod, hogy itemeknél kiválasztod és az use-ra nyomsz.
turret - gyakorlatilag fegyver. Ha rá lőnek a portálra, vissza sebez
multihack - hackelhetőségek számát növeli
heat sink - hackelések közt eltelt időt rövidíti le
portál shild - pajzs
force amp - ööö, égő, ezt nem tudom. Fegyver? Asszem turrethez hasonlóan vissza sebez.
link amp - portál hatótávolságát növeli, messzebbre tudsz linkelni
ADA factor - zöld portálból csinál kéket
JARVIS Virus - kék portálból csinál zöldetMOD-oknál
Common - erős
Rare - erősebb
Very rare - legerősebbRészletesebb leírás: [link]
[ Módosította: doc ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest