Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Persze, hát az sem mindegy, hogy hol van, Anno Weiller Simmerbergben mi is itt körül fizettünk a kis lakáskára, ami még mindig kicsi volt, de egy elképesztően hangulatos kis faluban egy teljesen jó állapotú házikóban laktunk (sajna nem tudom megmutatni gogle mapson mert nem ment be oda a kocsi
)De ugyanakkor nekem a nagy álmom Bregenzben ebben a házban lakni mivel ez a meló helyhez közel volt, tuti, hogy 3-4 emelettől feléfelé isteni volt a kilátás, és szerintem anynira vészesek sem lehetettek benne az árak. De még ezzel a környékkel is beértem volna, bár ide a melóhely már eléggé messze lett volna, és a forgalmas autóút sem lehet kellemes, de biztos vagyok benne, hogy baráti(bb) árak lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Eladó OKAI Neon Lite
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)