Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Persze, hát az sem mindegy, hogy hol van, Anno Weiller Simmerbergben mi is itt körül fizettünk a kis lakáskára, ami még mindig kicsi volt, de egy elképesztően hangulatos kis faluban egy teljesen jó állapotú házikóban laktunk (sajna nem tudom megmutatni gogle mapson mert nem ment be oda a kocsi
)De ugyanakkor nekem a nagy álmom Bregenzben ebben a házban lakni mivel ez a meló helyhez közel volt, tuti, hogy 3-4 emelettől feléfelé isteni volt a kilátás, és szerintem anynira vészesek sem lehetettek benne az árak. De még ezzel a környékkel is beértem volna, bár ide a melóhely már eléggé messze lett volna, és a forgalmas autóút sem lehet kellemes, de biztos vagyok benne, hogy baráti(bb) árak lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)