- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Saros (PS5)
- Dacia topic
- Amerika kész lemondani a kormányról
- OTP Bank topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 Pro - 512 GB - Újszerű
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest