Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Üdv.! Felvált kijelző visszaragasztására volt valami okosság? Vagy csak szétszedéssel és új kétoldalú ragasztóval javítható? Valakinek volt már olyan tapasztalata, hogy felvált kijelzőszél miatt meghülyült a közelség érzékelő infraegysége? Pl. hívás után elveszem a fülemtől a telót és sötét marad a képernyő. párszor azt tapasztaltam, hogy ha az érzékelőnél viszanyomom a kijelzőt akkor észheztér és beadja a hívás vége képet is. Olyan is volt többször, hogy én hívtam rányomtam a hívás gombra és elsötétült a kijelző azonban a hívás működött tudtam beszélni is rendesen. Párszor azonban mostanában olyat is csinált a teló, hogy híváskor sötét maradt a kijelző. Most hardresetet adtam neki azóta ezt nem csinálta mármint, hogy híváskor sötét maradt a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs