Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért, hogy kerek legyen a történet...
Mivel "ÚJONC"-nak számítok a fórumon...a telefonos megbeszélés alatt is bizonytalan voltam, hogy egy kicsit furcsa, hogy előre elküldöm egy számomra ismeretlen embernek a dolgaimat. Abban igazad van, hogy szóban megbeszéltük, hogy elküldöd a címed és küldöm a szettet, de azt is mondtad válaszként arra, hogy "rendben én megbízok benned, akkor küldöm", "hogy ne bízzak meg senkiben". Azt is elfelejtetted említeni, hogy mondtad, hogy nézzem meg, hány pozitívod van, mivel "ÚJONC" vagyok, nem sikerült, ezért Te MEGÍGÉRTED, hogy elküldöd, hogy megtudjam nézni...a címeden kívül, nem érkezett más...így akkor hogy bízzak meg benned "ÚJONC"-ként?
Az tény, hogy rutintalan vagyok az ilyen jellegű eladásban/vásárlásban, de több rutinos ismerősöm is felvilágosított, hogy nem nagyon hallott olyanról, hogy elküldök valamit, majd az illető később utal.
"ÚJONC"-ként szeretnék tőled akkor itt is (mivel privátban megtettem már) elnézést kérni, hogy koptattad miattam a billentyűzetet, de úgy gondolom, hogy semmilyen jellegű kárt nem okoztam neked. Persze megérteném a dolgot, ha elutaltad volna a pénzt, én elküldöm a cuccot és az hibás (ami kizárt), de így egy kicsit...Szerk.: Újonc-ként még ezt is elrontottam, mert Atomgeszi-nek ment a válasz laci laci helyett.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Le Mans Ultimate
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Router gondok
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest