- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benguller
csendes tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Azért, hogy kerek legyen a történet...
Mivel "ÚJONC"-nak számítok a fórumon...a telefonos megbeszélés alatt is bizonytalan voltam, hogy egy kicsit furcsa, hogy előre elküldöm egy számomra ismeretlen embernek a dolgaimat. Abban igazad van, hogy szóban megbeszéltük, hogy elküldöd a címed és küldöm a szettet, de azt is mondtad válaszként arra, hogy "rendben én megbízok benned, akkor küldöm", "hogy ne bízzak meg senkiben". Azt is elfelejtetted említeni, hogy mondtad, hogy nézzem meg, hány pozitívod van, mivel "ÚJONC" vagyok, nem sikerült, ezért Te MEGÍGÉRTED, hogy elküldöd, hogy megtudjam nézni...a címeden kívül, nem érkezett más...így akkor hogy bízzak meg benned "ÚJONC"-ként?
Az tény, hogy rutintalan vagyok az ilyen jellegű eladásban/vásárlásban, de több rutinos ismerősöm is felvilágosított, hogy nem nagyon hallott olyanról, hogy elküldök valamit, majd az illető később utal.
"ÚJONC"-ként szeretnék tőled akkor itt is (mivel privátban megtettem már) elnézést kérni, hogy koptattad miattam a billentyűzetet, de úgy gondolom, hogy semmilyen jellegű kárt nem okoztam neked. Persze megérteném a dolgot, ha elutaltad volna a pénzt, én elküldöm a cuccot és az hibás (ami kizárt), de így egy kicsit...Szerk.: Újonc-ként még ezt is elrontottam, mert Atomgeszi-nek ment a válasz laci laci helyett.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 16GB 512GB FHD 1 év gar
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest