- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy V3 Plus van és lenne pár kérdésem a telóval illetve magával az android rendszerrel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a 8 magos procik hamar felmelegszenek.
Hol tudom megnézni, hogy mi az aktuális hőmérséklet ill. hol vagy milyen progival tudom szabályozni, hogy hány magot használjon.Plusz még azt hogyan tudom megállpítani, hogy melyik az a játék amit még érdemes rajta használni?
Csak teszteléssel lehet?A problémám, hogyha játszok egy játékkal, pl. a Crystalux-szal, ami számomra nem tűnik egy túlzottan erőforrás igényes játéknak, a proci viszonylag hamar, 10-20 perc után felmelegszik és a telefon egyszerűen kikapcsol.
Most azt nem tudom, hogy én vagyok a béna és túlterhelem a telefont vagy alapból a készülék a hibás.
Semmilyen módosító program vagy rom nincs fent. a legutolsó hivatalos v8-asat tettem fel a needrom-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- OnePlus 15 - 16GB/512GB Infinite Black - GYÁRI FÜPGGETLEN - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉKOK
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest