Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Amint írtam tetszik külsőre a rom, de csak tetszett, mert 1 órát volt fent.:-( Direkt kérdeztem a görög csávót, hogy Miui romról van-e szó, hát nem. Az egész egy Miui skin-es Android, minden Miui ikon az eredeti Android alkalmazást hívja elő. A Miui telefon alkalmazása miatt tettem volna fel. A flip tok nálam nem működött, ezek után ment a levesbe. Az air gesture működik, de talán azért nem tette bele Inew, mert elég béna. A kezeddel 5 cm-en belül kell lassan elhúzni, így 3-ból 2x működött a ficsőr. A közelség érzékelőt használja, de csak ott lehet ahol beállítottad: launcher, galéria, stb.
Azért a következő frissítésben szívesen látnám, de szerintem karácsony előtt a 3A fog kapni, majd utána leghamarabb januárban kapunk mi is valamit, reméljük már nyakókát.:-)
Az awake ficsőrt nem tudtam működésre bírni ennyi idő alatt, lehet, hogy jó az, csak hát 1 óra kevés volt rá.
A felrakás egyébként az 1.0.13 scatter fájljával ment. A régi Sp F Tools-ban ment rá a Recovery.img Download only-ban, majd leírás szerint recoveryben a zip fájl installálása.
Download only-val sinán ment vissza az 1.0.13, de a root-ot geniusroot-tal tudtam visszacsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue
- Hammer Construction 2 Thermal 5G szerszámosláda eladó !
- Eladó Unihertz Titan 2 okostelefon QWERTY billentyűzettel !
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest