- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
Ennél: http://www.needrom.com/mobile/mt6582-inew-v3e-kitkat-update/ a legelső letöltés az pontosan egy gyárilag 4.4.2-vel küldött telefonról készített mentés volt, csak a feltöltő egy akkora troll, hogy az nem igaz. Egyfelől az eredeti infót felülírta és nem kiegészítette és feltett még 100 különböző értelmetlen baromságot, mindezt az "official" taggel, hogy véletlenül se lehessen tudni, hogy mi micsoda. Ráadásul még vietnámi is szerencsétlen én annyira tud angolul, mint egy pillangó szenet bányászni.
A probléma csak annyi ezzel is mint a többivel, hogy a korábbi 6 kijelző driver helyett csak kettő van benne így pl az én telefonommal nem működik. Well done inew....
(#5928) muhaha01 válasza janek69 (#5927) üzenetére
Ha a menüből elérhető OTA frissítésre gondolsz, akkor az szerintem elfelejtheted...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marathon (2025)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Parfüm topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest