Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepimartin
tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy nem-e lehet venni egy nagyobb akksit a telóba, mondjuk egy kb 3000 mAh órásat? Utángyártottat vagy egy másik készülékét ami jó bele és többet bír? Például néztem Inew i6000 akksija 3150 mAh, méretileg nem lenne jó a v3-ba is?
Talán nekem az akksi a legnagyobb problémám a készülékkel, különben imádom. Gyönyörű, gyors, nagy a tárhelye, jó a kamerája. Számomra tökéletes lenne, viszont én sokat használom rajta a netet (itthon wifi, egyéb helyen mobilnet), mert kevesebbet számítógépezek, inkább telefonon nézem meg a dolgaimat és szükségem van az internetre. Így pedig az akkumulátor rohamosan merül, tényleg egy napot nem bír ki. Hogyha emellé még a GPS-t is kell használnom akkor az egy-két órán belüli merüléshez vezet. Ezért lenne jó találni valami akksit amivel tovább lehetne használni, mert a telót viszont emiatt nem akarom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest