- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Jolly87
üzenetére
1. rá lehet pakolni a 4.4..-es androidot?
amint valaki készít egy ilyen romot erre a telefonra, azonnal rá lehet majd rakni
2. érdemes rootolni?létezik hozzá jobb rom?Ha igen linket kérhetnék?
attól függ mire használod, ha tweak progikat is használsz akkor természetesen. Minél jobb? Milyen verziód van? Linkek szerteszét a topikban
3. feltettem pár játékot/alkalmazást/tisztító progit viszont a memóriát vmi nagyon zabálja, vagy lehet csak nekem tűnik soknak, de ha kilövöm a task killerrel ami épp fut akkor 60%, egyébként simán felmegy 80-90%-ra is.
Tudtok erre magyarázatot vagy megoldást?
Igen, isten hozott az android világában, a telefont használd egészséggel és ne gyötörd magad a memória állapot nézegetésével, azzal foglalkozik az android. Minden féle task killer felesleges, 4.2-ben már a rendszer alkalmazásokat is tilthatod az alkalmazás beállításoknál.4. hiába állítom be, h alapjáraton a belső memóriára tegye a cuccokat ha playről szeretnék letölteni egy játékot ami mondjuk 1 giga azt irja h nicsn elég hely az sd kártyán. ami tény és való, de én nem is az sd re szeretném feltenni...
szerintem ezt a játkéok szeretnék így, mert ez az általános szokás: appot a belső tárra, adatokat az SD kártyára szoknak telepíteni.5. usb vel összekötöm pc-vel miért nem látom a belső memória tartalmát? miért csak az Sd-ét?
Attól félek azt nem tudod leválasztani ha van SD kártya is, de erről majd okosabbak mondanak mást ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivaldi (böngésző)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest